Ünlü yazar korku filmi çekiyor: Stranger Things'in yıldızı başrolde

İlk yönetmenlik denemesi olacak

Quinn'in canlandırdığı Eddie Munson karakteri (ortada), diziye çok geç girmesine rağmen izleyicilerin favorisi olmuştu (Netflix)

Ünlü yazar Bret Easton Ellis, başrolünde Joseph Quinn'in yer alacağı Relapse adlı bir korku filmi yönetmeye hazırlanıyor. 

Amerikan Sapığı'nın yazarı

Ellis, en çok Amerikan Sapığı (American Psycho) filminin dayandığı kitabı kaleme almasıyla tanınıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Quinn ise Stranger Things'in 4. sezonunda Eddie Munson'ı canlandırmış, popüler Netflix dizisinin hayranları tarafından çok sevilmişti. 

Variety'nin haberine gör Ellis, ilk yönetmenlik denemesini Quinn'in başrolünü üstleneceği korku filmiyle yapacak. 

Quinn filmde, katıldığı partide korkunç bir ölüme tanık olduktan sonra rehabilitasyon merkezine yatan Matt Cullen adındaki genç adamı canlandıracak.

Oyuncu kadrosu duyurusunun yanı sıra filmin sinopsisi de açıklandı:

Dengesiz kişiliği ve sosyal medyanın istilacı gücüyle beslenen Matt'in paranoyası büyür ve rehabilitasyon programını bozar. Tekrar kullanmaya başladığında, Matt'in etrafında gizemli bir varlık büyümeye başlar ve gençliğinden beri ona musallat olan bir canavar kendini gösterir. Terapisti, canavarın aslında Matt'in kafasının içinde olduğuna ikna olarak ona yardım etmeye çalışır.

59 yaşındaki yazar yıllardır Hollywood'a yakın olsa da Relapse, Ellis'in ilk yönetmenlik denemesi. 

Ellis, yazar olarak başladığı kariyerinde Amerikan Sapığı, Less than Zero (Sıfırın Altı) ve The Rules of Attraction (Kural Ötesi) gibi çok satan kitaplara imza attı.

Amerikalı yazar, 2008'de The Informers adlı romanını beyazperdeye uyarladı. O zamandan beri Ellis, Şöhret Tepesi (The Canyons) ve Smiley Face Killers filmleriyle 2016 yapımı dizi The Deleted de dahil pek çok projede senarist olarak görev aldı.

Gladyatör 2'de de oynuyor

Stranger Things'le çıkışını yapan Quinn ise dizinin 4. sezonunun 2022'de gösterime girmesinden beri önemli filmlerde rol almaya devam etti. 

Bu filmler arasında Sessiz Bir Yer: Birinci Gün (A Quiet Place: Day One) ve Gladyatör 2 (Gladiator 2) de bulunuyor.


Independent Türkçe, Variety, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU