Gişe rekortmeni serinin yıldızı müjdeyi verdi: Çekimler tam gaz

Instagram paylaşımıyla kutladı

71 yaşındaki Amerikalı aktör korku serisi Nefesini Tut'taki (Don't Breathe) performansıyla da övgü almıştı (20th Century Studios)

Avatar'ın yıldızlarından Stephen Lang, yaklaşan devam filminin prodüksiyonunun devam edişini kutlamak için yeni bir kamera arkası fotoğrafı paylaştı. 

Usta yönetmen James Cameron'ın devam filmi Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) büyük başarısının ardından, popüler seri en az üç yapımla devam edecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Devam filmleri Sam Worthington'ın canlandırdığı Jake, Zoe Saldaña'nın hayat verdiği Neytiri ve ailelerinin hikayesini sürdürecek. 

Lang, 2009 yapımı ilk filmde acımasız kötü adam Quaritch rolüyle hafızalara yer etmiş, daha sonra Avatar: Suyun Yolu kadrosunun bir parçası olarak aynı karakterin Na'vi versiyonu olarak geri dönmüştü.

Lang, Aralık 2025'e kadar vizyona girmesi beklenmeyen Avatar 3'ün çekimlerinin yeniden başladığını duyurmak için Instagram'da bir paylaşım yaptı. 

Lang, hareket yakalama kostümü giydiği bir fotoğraf paylaşarak "deja vu" ve mavi anlamına gelen "blu" kelimelerini birleştirerek "Deja Blu yeni baştan" diye yazdı.
 


Avatar 3'ün büyük bölümü Avatar: Suyun Yolu ile eş zamanlı olarak çekildi. 

Yönetmen Cameron, bunun nedeninin çocuk oyuncuların rolleri için fazla büyümeleriyle ortaya çıkan "Stranger Things etkisi"nden kaçınmak olduğunu belirtmişti.

Serinin 47 yaşındaki yıldızı Worthington, People'a konuşarak Avatar 4'ün çekimlerinin şubatta başlayacağını söylemişti.

Avustralyalı aktör, bunun hayal edilenden daha büyük bir film olacağını açıklamış ve seri için büyük planlara işaret etmişti.

Seride Jake Sully'yi canlandıran oyuncu kısa süre önce yaptığı açıklamada, "Bir ay içinde tekrar çalışmaya başlayacağız" diyerek eklemişti: 

Ve bu çok büyük bir iş. Hayal edebileceğinizden daha büyük.


Independent Türkçe, ScreenRant, People

DAHA FAZLA HABER OKU