Oppenheimer'ın seks sahnesinde kamera bozulmuş: "İkimiz de çıplaktık"

"Bunu kimse bilmiyor"

Oppenheimer, dünya çapında 955 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek 2023'ün en çok kazanan üçüncü filmi oldu (Universal Pictures)

Yakınlık koordinatörlerinin ve sette alınan diğer önlemlerin artması son yıllarda seks sahnelerinin çekimini oyuncular için daha güvenli bir deneyim haline getirdi ancak en profesyonel setler bile kazalarla karşılaşabiliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Christopher Nolan'ın Oscar adayı filmi Oppenheimer'ın setinde yaşanan bir ekipman arızası, Cillian Murphy ve Florence Pugh arasındaki seks sahnesini neredeyse mahvediyordu.

Pugh ve Murphy, bu hafta Universal'ın düzenlediği bir panelde, seks sahnesini çekerken yaşadıkları teknik sorunlardan bahsetti.

Pugh, "Seks sahnemizin ortasında kamera bozuldu" dedi ve ekledi:

Bunu kimse bilmiyor ama arızalanadı. İkimiz de çıplakken kameramız bozuldu ve bu ideal bir zamanlama değildi.

28 yaşındaki Pugh, filmde Kitty'yle evlenmeden önce ve evliliği sırasında Murphy'nin oynadığı J. Robert Oppenheimer'la ilişkisi olan Jean Tatlock'u canlandırmıştı.

"Bu kameranın nesi var?"

"Cillian ve ben odada birlikteyiz. Kapalı set olduğu için ikimiz de bedenlerimizi bu şekilde tutuyoruz" diye devam eden Pugh, yaşananları tarif etmek için kollarını kendi etrafında sardı.

Aktris, kamerayı tamir etmek için biri geldiğinde, ona "Söyle bana, bu kameranın nesi var?" diye sorduğunu da ekledi.

Nolan'ın tüm prodüksiyon ekibine övgüler yağdıran Britanyalı aktris, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Bu setteki herkes o kadar bilgiliydi ve bu tür bir film yapmaya o kadar hazırdı ki sıkıcı hiçbir an yoktu. Her şey harikaydı. Günün her saniyesinde orada olduğumuz için kendimizi şanslı hissediyorduk.

13 dalda Oscar adayı

Oppenheimer, geçen hafta 13 dalda Oscar'a aday gösterildi.

Adaylıklar arasında En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yönetmen, En iyi Yardımcı Kadın ve Erkek Oyuncu kategorileri de bulunuyor. 


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, IndieWire

DAHA FAZLA HABER OKU