Netflix'in tarih yazan dizisiyle ilgili açıklama

"Ben kesinlikle hazırım"

Beef, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 98 puan alarak geçen yılın en iyi dizileri arasına girmişti (Netflix)

Beef'in yaratıcısı Lee Sung Jin, çok beğenilen dizinin yeni sezonu hakkında iyimser bir güncelleme yaptı.

Altın Küre'de ilk 

Gösterime girdiğinden beri hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini kazanan Netflix dizisi Beef, aldığı övgülerin yanına Altın Küre ödüllerini de eklemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin yıldızları komedyen Ali Wong ve The Walking Dead'le tanınan Steven Yeun, Mini Dizi dalında En İyi Kadın ve En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazanan ilk Asya kökenli oyuncular olarak tarih yazmıştı.

Eleştirmenlerin "Netflix'in Squid Game'den bu yana en iyi yeni dizisi" yorumunu yaptığı Beef, En İyi Mini Dizi / Televizyon Filmi kategorisinde Altın Küre'nin sahibi olmuştu.

Beef'in Güney Koreli yaratıcısı Jin ödül töreninde, kendisine diziyi yazması için ilham veren trafik kavgasının kahramanına da teşekkür etmişti:

Biliyorsunuz, dizimiz aslında benim başıma gelen gerçek bir trafik kavgasına dayanıyor, bu yüzden o sürücüye teşekkür etmemek ihmalkarlık olur. Bayım, umarım yıllarca korna çalar, bağırır ve başkalarına ilham verirsiniz.

Deadline'ın haberine göre Beef'in yaratıcısı, dizinin başından beri planın her zaman sonraki sezonları yapmak olduğunu açıkladı. 

Jin ayrıca dizinin geleceğiyle ilgili son sözü Netflix'in söyleyeceğini ve yayın devinin vereceği kararı kabullenmeye hazır olduğunu da ekledi.

"Alıcılara sezonu her zaman bir antoloji dizisi olarak sunduk" diyen Jin, sözlerini şöyle sürdürdü:

Her zaman yeni karakterler olacaktı. Sınırlı mı kalır, antoloji mi olur, yoksa var olmaya devam mı ederiz, bu gerçekten Netflix'e bağlı. Ama neye karar verirlerse versinler, ben kesinlikle hazırım. Hâlâ yazmak istediğim o kadar çok hikâye var ki, bana haber verdiklerinde eminim sizler de öğreneceksiniz.

Netflix, Beef'in ikinci sezonuna henüz onay vermedi ancak dizinin 81. Altın Küre Ödülleri'ndeki başarısı kara komedinin hayranlarına iyimser olmak için pek çok sebep sunuyor.

Yapımcılığını A24'ün üstlendiği kara komedi, 6 Nisan 2023'te dijital yayın platformunda gösterime girmişti.


Independent Türkçe, Deadline, ScreenRant, Entertainment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU