ESPN göğsünü gösteren kadını ekrana getirdiği için özür diledi

Kanalın sözcüsü AP'ye "Bu olay yaşandığı için üzgünüz" dedi

Washington ve Teksas, 1 Ocak'ta karşı karşıya geldi (AP)

ESPN, ABD'nin New Orleans kentindeki Sugar Bowl yayını sırasında kameramanın bir kadını göğsünü gösterirken görüntülemesinin ardından özür yayımladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Görüntü pazartesi gecesi Kolej Futbolu Playoff'u yarı final maçında Washington'ın Teksas'ı 37-31 yendiği maçın ikinci yarısında reklam arasından sonra ekrana geldi.

New Orleans'taki Bourbon Caddesi'nde dolaşan kişilerin görüntülendiği videoda bir kadın üstünü indirerek sağ göğsünü gösteriyor. Kadının, üstündeki balkonda bulunan birinin dikkatini çekmek için göğsünü açtığı görülüyor.

Olayın canlı mı gerçekleştiği yoksa önceden mi kayda alındığı belli değil ancak kamera uzaklaşmadan önce en az bir saniye görülüyor. Görüntülerin yayımlanmasından kısa süre sonra spor kanalı bir özür paylaştı.

ESPN'in kıdemli iletişim direktörü Bill Hofheimer, Associated Press'e yaptığı açıklamada "Bu olay yaşandığı için üzgünüz ve videonun yayında yayımlanmasından dolayı özür diliyoruz" dedi.

Washington, Teksas'ı 37-31 mağlup ettiği maçın ardından Alabama'yı yenen Michigan'la 8 Ocak Pazartesi günü Houston'daki NRG Stadyumu'nda ulusal şampiyonluk için karşılaşacak.

Mevcut 4 takımlı Kolej Futbolu Playoff'u 2024 sezonundan sonra 12 takıma çıkacak.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU