Netflix'in zirvesindeki filmin yıldızından "çıplak sahne" itirafı

"Beni bir çeşit jöleyle kaplıyorlardı"

Deadpool'daki kötü adam Ajax'ı canlandırarak şöhret olan Skrein, Malefiz 2: Kötülüğün Gücü'nde de rol almıştı (Netflix)

Netflix'in yeni filmi Rebel Moon - Part One: A Child of Fire'daki dikkate değer bir sahnenin çekimleri, başrol oyuncularından Ed Skrein'ı bir hayli zorladı.

Yönetmen koltuğunda Zack Snyder'ın oturduğu bilimkurgu destanı, yozlaşmış Ana Dünya ve ordusu Imperium'a karşı savaşmak için güç toplayan Kora adlı bir savaşçıyı konu alıyor. 

5 gün süren zorlu çekim

Ed Skrein, Kora'nın üvey babası Balisarius'un sağ kolu olan ve kısa süre önce Ana Dünya'yı ele geçirmek için yapılan darbeye öncülük eden Amiral Atticus Noble'ı canlandırıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin önemli bir sahnesinde, görünüşte ölü ve çıplak olan Noble, kablolara bağlanıp özel bir varile batırılarak canlandırılıyor.

Looper, Zack Snyder'ın filminin birinci bölümünün gösterime girmesi şerefine Ed Skrein'la röportaj yaptı.

Rol aldığı çıplak sahnenin kendisini zorladığını anlatan 40 yaşındaki Skrein, 5 günlük çekim sırasında hasta olduğunu açıkladı. 
 


"İlginç bir 5 gündü çünkü neredeyse tek başımaydım" diyen oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: 

Oradaki tek oyuncu bendim, bir de rahip kostümlü aktörler vardı. Garip bir şeydi. Ayrıca, koronavirüs kısıtlamalarının tam sonundaydık, bu yüzden hepimiz hâlâ kovid testi yapıyorduk. İronik olan şu ki o hafta gerçekten hastaydım ama kovid olmadığım için çalışmama izin verildi.

Britanyalı oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

Oradaydım ve çıplaktım. Beni bir çeşit jöleyle kaplıyorlardı, böylece parlak ve kaygan görünüyordum ve hastaydım. Hiç eğlenceli değildi. Ve sonra o metal ızgarada elektrik çarpmış gibi davranmak ve tüm o şeyler... Zorlayıcıydı. Ama bir oyuncu olarak, zorluklar istediğiniz şeylerdir.

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire, 93 ülkede Netflix'in en çok izlenen filmleri listesinde ilk 10'da yer alıyor. 

Sinema yazarlarının sert eleştirilerine maruz kalan bilimkurgu filmi, Türkiye, İtalya, İspanya, Fransa ve ABD de olmak üzere pek çok ülkede en çok izlenenler listesinin zirvesinde bulunuyor.


Independent Türkçe, Looper, ScreenRant, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU