Top Gun 2'nin yıldızı, meşhur komedinin çekimleri bitince ağlamış

2016 yapımı film, gişede umduğunu bulamamış ve bütçesini bile geri kazanamamıştı

Powell, Kara Şövalye Yükseliyor ve Cehennem Melekleri 3 gibi filmlerde küçük roller alsa da çıkışını Scream Queens dizisiyle yaptı (Paramount Pictures)

Glen Powell henüz 35 yaşında ama 10 yaşından beri sinema dünyasının içinde. İlk kez 14 yaşındayken Oyun Bitti'de (Spy Kids 3-D: Game Over) rol alan Powell, son birkaç yıldır Hollywood'un gözde isimleri arasında yer almaya başlasa da bugüne dek sayısız filmde oynadı.

Aktör, Vogue'a verdiği yeni röportajda "Ben sadece izlemek isteyeceğim filmler yapmaya çalışıyorum" dedi ve ekledi:

Ve sanırım Herkes Biraz İster (Everybody Wants Some) hayatım boyunca rol aldığım en favori filmim olacak. Bundan daha büyüleyici, daha hoş bir deneyim olamaz. O film bittiğinde ince bıyıklarımı tıraş ederken hıçkıra hıçkıra ağladım.

1980'lerde geçen ve bir üniversitenin beyzbol takımını konu alan komedi, Powell'ı 2016'da internet fenomeni haline getirmişti. 
 


Powell'ın çok sevdiği 10 milyon dolar bütçeli komedi, gişede umduğunu bulamamıştı. Blake Jenner, Zoey Deutch ve Ryan Guzman'ın da rol aldığı film, sadece 5,4 milyon dolar hasılat elde edebilmişti.

Vogue yazarı Ilana Kaplan imzasını taşıyan ve "Glen Powell, Hollywood'u nasıl büyüledi?" başlıklı röportaj, aktörün pek çok projesi olduğuna dikkat çekerek şöyle devam ediyor:

Powell şu anda Hollywood'un en meşgul adamı olabilir.

Amerikalı aktör, son olarak Euphoria'nın yükselen yıldızı Sydney Sweeney'yle birlikte romantik komedi türündeki Anyone But You'da rol aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avustralya'da geçen film, kısa sürede hem eleştirmenlerin hem de sinemaseverlerin beğenisini topladı.

35 yaşındaki oyuncu, Tom Cruise'la birlikte rol aldığı Top Gun: Maverick'te Hollywood'un önde gelen yıldızlarından biri haline gelmişti. 

Powell, 2006'da da Richard Linklater'la birlikte çalışmış ve Hamburger Cumhuriyeti'nde (Fast Food Nation) Greg Kinnear ve Bruce Willis gibi isimlerle birlikte rol almıştı. 

Yönetmen Linklater ve favori oyuncularından biri haline gelen Powell, Apollo 10 1/2: Uzay Çağında Çocuk Olmak (Apollo 10 1⁄2: A Space Age Childhood) ve Hit Man'de de birlikte çalışmıştı.


Independent Türkçe, IndieWire, Vogue

DAHA FAZLA HABER OKU