Taylor Swift erkek arkadaşının maçında tezahürat yaptı

Swift, Kelce'in Las Vegas Raiders'a karşı oynayacağı maç için Kansas City'ye gitti

(AP)

Taylor Swift bu Noel gününde sevgilisi Travis Kelce için tezahürat yaptı.

Grammy ödüllü 34 yaşındaki Swift, 25 Aralık'ta Las Vegas Raiders'a karşı oynadıkları ve ne yazık ki pop yıldızı ve sevgilisi için mağlubiyetle sonuçlanan maçta Arrowhead Stadyumu'nun içinden Chiefs'i desteklemek için Kansas City'ye gitti. Ancak bayramı Missouri'de geçiren tek Swift o değildi; ebeveynleri de peşine takıldı.

65 yaşındaki Andrea ve 71 yaşındaki Scott, maç başlamadan önce kızlarıyla birlikte stadyuma girerken görüldü. Dahası, Noel Baba Swift de geldi. Fifteen'in şarkıcısının 31 yaşındaki erkek kardeşi Austin, bayram ikonu gibi giyinerek kız kardeşinin yanında yürüdü.

Swiftler pazartesi günü tam bir taraftar coşkusuna sahipken, Kelce'nin annesi Donna, oğlu Jason'ın çocuklarıyla Philadelphia'da vakit geçirdi. People'a konuşan Donna, babaları Philadelphia Eagles'ın New York Giants'a karşı oynadığı maçta oynarken torunlarına bakacağını açıkladı.

Scott, 17 Aralık'ta Massachusetts eyaletinin Foxborough şehrindeki Gilette Stadyumu'nda oynanan Chiefs-Patriots maçında kızına eşlik etmişti. Swift orada tepkili bir kalabalıkla karşılaşmıştı. Anti-Hero'nun şarkıcısı babasının yanında maçı izlerken New England taraftarları tarafından yuhalanmıştı.

Kelce, Jason'la birlikte kendi adını taşıyan podcast'i New Heights'ın son bölümünde taraftarların davranışlarına değinmişti.

Kelce, 36 yaşındaki Jason'a, "Şunu söyleyeyim, Taylor'ı maçta gösterdiler" demişti.

Yani, karşı takımın renklerini giyen biri için ev sahibi takımın tüm taraftarlarının çıldırdığını göremezsiniz. Bu da size onun ne kadar harika olduğunu gösteriyor. Taylor'ı ekranda gösterdiklerinde kesinlikle çıldırdılar.

New England'ın Taylor'ın gelmesine verdiği tepkiye gelince, NFL'in iç açık oyuncusu olumsuzluğun büyük olasılıkla Eras Tour'un sanatçısıyla ilgili olmaktan ziyade kendi takımlarına olan bağlılıktan kaynaklandığını belirtmişti.

Kelce durumu tanımlamak için Swift'in Time Magazine'e verdiği son röportajdaki söylemini kullanmıştı.

Yuhalayan birkaç Brad ve Chad olmuş olabilir ama çoğunlukla herkes onun için avazı çıktığı kadar bağırıyordu.

NFL oyuncusu, "Sakin olmaya çalışıyordum" diye devam etmişti.

'Kartlarınızı göstermeyin, kartlarınızı göstermeyin' diyordum. Eğlenceliydi dostum. Taylor o stadyumun konser verdiği en eğlenceli stadyumlardan biri olduğunu söyledi, bu yüzden ona sevgi gösterisinde bulundular; Patriots'a bunu yaptıkları için teşekkür ediyorum.

Baba Swift takımın siyah ve kırmızı renklerindeki vintage eşofman üstünü giyerek Patriots taraftarları karşısında Chiefs'i desteklediğini göstermişti.

Kelce kıyafet hakkında, "Onun üzerinde gerçekten güzel duruyor. Çok havalı bir vintage parça" demişti.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU