Sinema salonlarını birbirine katan korku serisinden haber var

"İlk 5 dakikası çok tartışmalı olacak" diyen yönetmenden heyecanlandıran açıklama

Terrifier 2'de başroldeki rahatsız edici performansıyla öne çıkan David Howard Thornton'a Lauren LaVera eşlik etmişti (Cinedigm Entertainment Group)

Sansasyon yaratan korku serisi büyümeye devam ederken yönetmen Damien Leone, beklenen devam filminin çekimlerine başlama tarihini açıkladı. 

Mikro bütçeli korku serisi, Palyaço Art'ın dünyasını ilk kez uzun metrajlı film formatına taşıyan 2016 yapımı Terrifier'la başlamıştı.

25 Ekim 2024'te vizyona girecek

Leone daha sonra gişede beklenmedik bir başarı elde eden devam filmiyle izleyicileri bir kez daha şoke etti. 

Ardından bir filmin daha geleceği açıklanırken Terrifier 3'ün vizyon tarihi olarak 25 Ekim 2024 işaret edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Son olarak Deadline'a konuşan Leone, Terrifier 3'ün çekimlerine başlama tarihini açıkladı. Yönetmenin açıklamasına göre korku türündeki devam filminin çekimlerine "iki ay içinde, şubat başında başlanacak." 

Terrifier 3'ün ön prodüksiyonu devam ederken Leone, oyuncu seçme aşamasında olduklarını ve mekanları düzene soktuklarını, özel efektler ve taslaklar üzerinde çalıştıklarını" söyledi.

Çekimler şubat başı başlıyor

"Şu anda ön prodüksiyon aşamasındayız. İki ay içinde, şubat başında çekimlere başlayacağız" diyen yönetmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

Yani şu anda yoğun bir çalışma içindeyiz. Ekibimizi topluyoruz, hâlâ oyuncu seçiyoruz, mekanları düzenliyoruz, özel efektler yaratılıyor ve hâlâ taslaklar üzerinde çalışıyoruz.

"Her zaman daha iyi olabilir" diyen Leone ekledi:

Prodüksiyon boyunca bunu yapmayı hiç bırakmadım. Sonunda bu konuda çok heyecanlı olduğum bir aşamaya geldim. Yeniden bir film yapmak üzereyiz, bu da benim çocukluk fantezimin gerçekleşmesi demek.

Terrifier 2'nin beklenmedik başarısının ardından, Terrifier 3 şimdiden korku serisinin en çok beklenen filmi oldu. 
 


41 yaşındaki Amerikalı yönetmen, daha önce verdiği bir başka röportajda, filmin açılış sahnesinin "çok tartışmalı" olacağını açıkça dile getirmişti.

Sadece 250 bin dolara çekildi

Yalnızca 35 bin dolar bütçeyle çekilen ilk Terrifier, gösterime girdiği dönemde sinema salonundakilerin kusup fenalaşmasına neden olmuş ve 416 bin dolar kazanmıştı. 

Düşük bütçeli filmin devamıysa 6 yıl sonra 2022'de gelmişti. 250 bin dolara mal edilen Terrifier 2, 15 milyon dolardan fazla hasılat yapmayı başarmıştı.


Independent Türkçe, ScreenRant, Collider, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU