Sony’den Örümcek-Adam hayranlarını üzecek açıklama: O kapı kapandı

Disney ve Sony’nin ağustosta, Örümcek-Adam serisinin finansmanıyla ilgili anlaşmaya varamadıkları açıklanmıştı

Sony Pictures Başkanı Tony Vinciquerra, Örümcek-Adam’ın Marvel Sinematik Evreni’ne dönüşü için “kapıların kapalı” olduğunu söyledi.

Disney ve Sony’nin ağustosta Örümcek-Adam serisinin finansmanına ilişkin anlaşmaya varamamasının ardından Marvel’ın Tom Holland’ın canlandırdığı karakterin başka filmini yapmayacağı açıklanmıştı.

Variety’ye konuşan Vinciquerra, Sony ve Marvel arasında bir husumet bulunmadığını ancak Örümcek-Adam’ın Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olması konusunda “şu an için kapının kapalı” olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Örümcek-Adam serisinin Marvel’sız da “gayet iyi” olacağını belirten Vinciquerra, “Örümcek-Adam gişe rekortmeni filmlerden önce de iyiydi, gişe rekortmeni filmlerle daha iyi oldu ve şimdi kendi evrenimiz olduğundan diğer karakterlerle de oynayacak. Bu noktada yapmamız gerekeni yapabilecek yeterliliğimiz olduğunu düşünüyorum” dedi.

Disney ve Sony’nin Örümcek-Adam konusunda bir anlaşmaya varamadığının ortaya çıkması serinin hayranlarından büyük tepki görmüş, hatta bazıları Sony’nin boykot edilmesi çağrısında bulunmuştu.

Disney, Tom Hollond’ın gelecekte canlandıracağı Örümcek-Adam filmleri için yarı yarıya bir eş finansman düzenlemesi talep etmiş, Sony bunu kabul etmemiş ve iki stüdyo finansal anlaşmazlığa düşmüştü.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU