Brad Pitt, Angelina Jolie'den ayrıldıktan sonra alkolü nasıl bıraktığını anlattı

Pitt, "Alkol konusunda taviz vermeyi bıraktım" dedi

Ocak 2017'de Pitt ve Jolie'nin boşanmalarını özel olarak halletme konusunda bir anlaşmaya vardığı bildirilmişti (Rex Features)

Kamunun yakından takip ettiği, Angelina Jolie’yle boşanmasının ardından Brad Pitt, alkolü nasıl bıraktığını anlattı.

2006'dan beri aktörle ilişkisi devam eden ve 2014'te Pitt'le dünya evine giren Jolie 2016'nın Eylül'ünde Pitt'e boşanma davası açtığını duyurmuştu. Çiftin 6 çocuğu var.

Ayrılık açıklamasının ardından ünlü çiftin özel uçaklarında, Bir Zamanlar Hollywood'da filminin yıldızının alkol alışkanlıklarıyla ilgili yakın zamanda tartıştığı haberi duyulmuştu. Ne var ki iki taraf da bu söylentileri açıkça kabul etmemişti.

The New York Times'a verdiği röportajda Pitt hayatının o döneminde alkolü bırakma kararı vermesinin ardındaki nedenleri açıkladı.

Oyuncu, “Kaldırabileceğimin sınırına dayanmıştım dolayısıyla alkol konusunda taviz vermeyi bıraktım” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

55 yaşındaki aktör evliliğinin sona ermesinin ardından bir buçuk yıl kadar Adsız Alkolikler toplantılarına katılarak işi daha öteye götürdü.

Pitt birlikte toplantılara katıldığı kişilere olan hayranlığını dile getirdi ve onların deneyimlerini açıkça paylaşmaya ne kadar istekli olduklarından bahsetti.

Aktör, “Bütün bu insanlar bir arada oturmuş, daha önce hiç duymadığım kadar içten ve dürüst konuşuyordu" dedi.

Hakkınızda çok az yargılamanın olduğu, dolayısıyla da kendinizi daha az yargıladığınız güvenli bir alandı.

Pitt, toplantılara katılımıyla ilgili basına gitmeyeceği konusunda tamamına güvenebildiği bir grup yabancıya "kötü özelliklerini" açıklamanın "özgürleştirici" bir yanı olduğunu keşfettiğini de ekledi.

Ocak 2017'de Pitt ve Jolie'nin boşanmalarını özel olarak halletme konusunda bir anlaşmaya vardığı bildirilmişti.

The Associated Press'e verilen demeçte çiftin “çocuklarının ve ailelerinin özel hayatlarının gizliliğini korumak için bütün dava belgelerini gizli tutma, gerekli olabilecek herhangi bir yasal karara varmak ve devam eden problemlerin hızla çözüme kavuşmasına yardımcı olmak için özel yargıca başvurma gibi hususlarda anlaşma imzaladığı" vurgulanmıştı.

Pitt geçenlerde yeni uzay destanı Yıldızlara Doğru'nun (Ad Astra) galası için Venedik Film Festivali'nde kırmızı halı üstünde görünmüştü.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU