Netflix CEO'suna göre avukat dizisi patlaması yaşanacak

4 yıl önce sona eren dizinin izlenme rakamları, Netflix'e gelişiyle zirveye çıkmıştı

Meghan Markle, Prens Harry'yle tanıştığında dizinin güçlü avukatı Rachel Zane'i canlandırıyordu (USA Network)

Netflix eş CEO'su Ted Sarandos, Suits'in yeni nesil hukuk dramalarına ilham vereceğini söylüyor. 

İlk olarak USA Network'te izleyiciyle buluşan dizi 2011'de başlamış ve 2019'daki finaline kadar 9 sezon boyunca devam etmişti. 

Aaron Korsh'un yaratıcısı olduğu Suits'te başarılı avukat Harvey Specter rolünde Gabriel Macht ve üniversiteyi bırakıp onun çırağı olan Mike Ross rolünde Patrick J. Adams yer alıyordu. 

Cobra Kai ve The Karate Kid örneği

Dizi devam ettiği süre boyunca büyük ilgi görmüş ve 2019'da Gina Torres'in başrolde olduğu Pearson adlı kısa ömürlü bir spinoff'un yaratılmasını sağlamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin popülaritesi, haziranda Netflix'te gösterime girmesinden bu yana büyük bir yükseliş gösterdi. Hatta dizinin yaratıcısı Korsh, yeni spinoff görüşmeleri yapmaya başladı.

UBS Küresel Medya ve İletişim Konferansı'nda konuşan Netflix eş CEO'su Sarandos, Suits'in başarısının 2024'te daha fazla hukuk dramasının yaratılmasını sağlayacağını söyledi. 

Sarandos, Cobra Kai'nin popülaritesi sayesinde The Karate Kid'in yeniden çekilecek olmasını örnek gösterdi. 

İddia ediyorum ki gelecek yıl muhtemelen bir sürü avukat dizisi göreceksiniz... Sony, Cobra Kai'nin filmini yapıyor. Bunu neden yapıyorlar? Çünkü Cobra Kai, Netflix'te bir canavardı.

9 sezon ve 134 bölüm boyunca devam eden Suits'te, Patrick J. Adams ve Gabriel Macht'in yanı sıra Rick Hoffman, Meghan Markle, Sarah Rafferty, Amanda Schull ve Gina Torres de rol alıyordu.


Independent Türkçe, ScreenRant, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU