"Robert Downey Jr. Disney+ dizisinde Iron Man olarak geri dönecek"

Yıldızın geri dönüşüne dair planlar yapıldığı söyleniyor

(Marvel Studios)

Marvel'ın önümüzdeki yıllarda hayranları için bir dizi heyecanlı gelişme planladığı görülüyor.

Marvel Sinematik Evreni, birkaç ay önce Iron Man ve Kaptan Amerika'nın Avengers: Endgame'deki ayrılışının ardından, Örümcek-Adam: Evden Uzakta'yla (Spider-Man: Far From Home) birlikte 3. Evre'yi kapatarak, yeni bir döneme girdi.

Robert Downey Jr.’ın Evden Uzakta'yla geri döneceğini uman pek çok kişi hayal kırıklığına uğradı. Evden Uzakta, hala devam eden Disney-Sony tartışması nedeniyle Örümcek Adam'ın muhtemelen son Marvel filmi.

Öte yandan bir kaynak, Downey Jr.'ın yepyeni bir Disney+ dizisinde Marvel evrenine geri döneceğini iddia etti.

We Got This Covered dergisine göre, Tony Stark'ın çizgi romanlardaki mirasını sürdüren genç dahi Ironheart'la ilgili bir dizi hazırlanıyor. Downey Jr. da Paul Bettany'nin JARVIS'ine benzer bir seslendirme rolüyle geri dönecek.

Çizgi romanlarda Ironheart karakteriyle -gerçek adı Riri Williams- Stark komadayken tanışmıştık. Genç dahi, Stark'ın seslendirdiği yapay zeka tarafından eğitilmişti.

Downey Jr.'ın da bir Ironheart dizisi fikrini desteklediği göz önünde bulundurulduğunda, yapımda seslendirme rolü üstlenmesi olası görünüyor.

Marvel ise haberlere dair henüz bir yorum yapmadı ancak heyecanlı hayranlar dört gözle açıklama bekliyor.

 

 

Michael B. Jordan, Hayley Atwell ve Jeff Goldblum gibi birçok eski Marvel yıldızı da What If?'te seslendirme yaparak Marvel Sinematik Evreni'ne dönüyor. Bu animasyon dizisi, eski Marvel filmlerini alternatif senaryolarla tekrar işliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakın tarihte ortaya çıkan bir diğer haberdeyse X-Men'in 5. Evre'deki ilk filminden önce, Wolverine’in jenerik sonrası son sahnelerle Marvel'a katılacağı öne sürülmüştü.

Geçtiğimiz ay Marvel başkanı Kevin Feige, Empire'ın soru cevap etkinliğinde hangi yenilmezin, ordusunun desteği olmayan bir Thanos'u tek başına alt edebileceğini ortaya koyan ancak çocuklar için aşırı travmatik olabileceği için filmden çıkarılan bir sahneden bahsetmişti.

Feige ayrıca Gwyneth Paltrow'un, Samuel L. Jackson’ın da Marvel Sinematik Evreni'nde olduğunu bilmediğini söylemişti. Oysa Paltrow, Jackson'la birlikte 5 filmde rol almıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren:  Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU