Netflix'in patronu açıkladı: Çok sevilen seri üçüncü filmle dönüyor

Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown bir kez daha başrolde

Nancy Springer'ın 6 kitaptan oluşan serisinden uyarlanan Enola Holmes filmleri, eleştirmenlerin de beğenisini kazanmıştı (Netflix)

Netflix, Enola Holmes 3'ün geliştirilme aşamasında olduğunu doğruladı. 

Stranger Things'le şöhrete kavuşan Millie Bobby Brown'ın, Sherlock Holmes'un kız kardeşini canlandırdığı Enola Holmes, 2020'de Netflix'te gösterime girmişti. 

Genç yıldızdan övgüyle söz etti

Enola Holmes'u, 2022'de gösterime giren devam filmi Enola Holmes 2 takip etmişti ve o zamandan beri üçüncü film söylentileri dolaşıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkinci filmin izleyiciyle buluşmasından bir yıl sonra Netflix Film Bölümü Başkanı Scott Stuber, Enola Holmes 3'ün yolda olduğunu doğruladı. 

Collider'a verdiği röportajda Stuber, serideki üçüncü film üzerinde çalışıldığını doğrularken, başrol oyuncusu Brown'dan da övgüyle söz etti. 

"Açıkçası Stranger Things bizim için çok önemli ve onun bir oyuncu olarak büyümesini izliyoruz" diyen Stuber, genç yıldız Brown'ın yeni filminden de bahsetti:

İlkbaharda onunla birlikte, Juan Carlos Fresnadillo'ın yöneteceği ve gerçekten heyecan duyduğum Damsel adında bir filmimiz var.

Amerikalı yönetici, sözlerini şöyle sürdürdü:

Holmes'un telif hakları garip bir şekilde esnek. Açıkçası, Warner Bros, Downey ve Jude Law'la inanılmaz bir iş çıkardı, bu yüzden bu evreni Brown'la daha da genişletebilecek olmamız heyecan verici. Bunu başarmak için bir kez daha senaryo üzerinde çalışıyoruz. Ama evet, can atıyorum. Bir tane daha yapmak isterim.

Henry Cavill, Sherlock rolüyle dönecek mi?

Yeni bir Enola Holmes filminin en gizemli yanı Henry Cavill'in Enola'nın ağabeyi Sherlock Holmes olarak geri dönüp dönmeyeceği. 

Aktör, 2022'de Netflix'in sevilen dizisi The Witcher'ın başrolünü bıraktığını açıklamıştı. 

Bunun Cavill'in başka bir Netflix projesinde yer almayacağı anlamına mı geldiği ve meşhur dedektif Sherlock Holmes olarak dönüp dönmeyeceği merak konusu.


Independent Türkçe, ScreenRant, PopSugar

DAHA FAZLA HABER OKU