100 üzerinden 99 almıştı: Ödüllü dizi yeni sezonuyla dönecek

Türkiye'de Disney+'ta yayımlanan dizi üçüncü sezon onayını aldı

30 dakikalık bölümlerden oluşan dizi, IMDb kullanıcıların oylarıyla seçilen En İyi 250 Dizi listesinde 168. sırada (FX/Hulu)

FX ve Hulu'nun sevilen komedi-drama dizisi The Bear, üçüncü sezon onayını aldı.

Hollywood Reporter'ın haberine göre, 2024'te geri dönecek olan dizi, birinci sezonuyla 13 dalda Emmy ödülüne aday gösterilmişti.

Eleştirmenlerce beğenilen dizinin başrollerinde Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach ve Ayo Edebiri yer alıyor.

Altın Küre kazanmıştı

32 yaşındaki White, göz alıcı performansıyla Müzikal veya Komedi Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre'ye layık görülmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizi, ailesinin sandviç dükkanını ayakta tutmaya çalışan "Carmy" lakaplı şef Carmen Berzatto'nun etrafında dönüyor.

Erkek kardeşinin intihar etmesinin ardından ödüllü şef Carmy'ye Şikago'daki İtalyan usulü sandviç dükkanı miras kalıyor. 

Daha önce Michelin yıldızlı bir restoranda şef olarak çalışmış olan Carmy, kendi travmasıyla uğraşırken dükkanla birlikte gelen maddi ve manevi yükü devralıyor.

"Kültürel bir fenomen haline geldi"

The Bear'in 10 bölümden oluşan ikinci sezonu, Haziran 2023'te gösterime girmişti. 8 bölümden oluşan ilk sezonsa Haziran 2022'de izleyiciyle buluşmuştu. 

Dizi, Joanna Calo, Josh Senior, Hiro Murai, Nate Matteson ve Matty Matheson'la birlikte yürütücü yapımcı olarak da görev yapan Christopher Storer tarafından yaratıldı.

FX Entertainment Başkanı Nick Grad, Hollywood Reporter'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

İlk sezonunda izleyicileri büyüleyen ve ikinci sezonda daha da büyük başarılara imza atan The Bear, kültürel bir fenomen haline geldi.

Yıldızlar konuk oyuncu oldu

Dizinin ikinci sezonunda, Carm'ın uçarı annesi rolündeki Jamie Lee Curtis'in yanı sıra Breaking Bad'le Better Call Saul'un yıldızı Bob Odenkirk ve Emmy ödüllü Sarah Paulson gibi konuk oyuncular da performanslarıyla büyülemişti.

The Bear, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 99 gibi ulaşılması güç bir skora sahip. Dizinin izleyici puanıysa 92.

Ödüllü dizi The Bear, Türkiye'de Disney+'ta yayımlanıyor.


Independent Türkçe, Daily Mail, Hollywood Reporter
 

DAHA FAZLA HABER OKU