Galatasaray, 2 futbolcuyu KAP'a bildirdi

Galatasaray, transferdeki sessizliğini Brezilyalı futbolcu Marcao ve Bursaspor'la yollarını ayıran Emre Taşdemir'le transfer görüşmelerine başlandığını duyurarak bozdu

Fotoğraf: AA

Ara transfer döneminde temkinli davranan Galatasaray, Chavez forması giyen Brezilyalı futbolcu Marcao ve Bursaspor'dan ayrılan Emre Taşdemir'le görüşmelere başlandığını KAP'a bildirerek sessizliğini bozdu.

Galatasaray'dan, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira'nın transferi konusunda Grupo Desportivo De Chaves-Futebol Sad ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Emre Taşdemir, Marcao'dan sonra açıklandı

Galatasaray, Marcao'yu açıkladıktan birkaç dakika sonra 23 yaşındaki futbolcu Emre Taşdemir'in transferi için görüşmelere başlandığını da Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Sarı-Kırmızılı ekip tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emre Taşdemir'in transferi konusunda oyuncu ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Marcos do Noscimento Teixeira (Marcao) Kimdir?

22 yaşındaki Brezilyalı stoper Marcao, profesyonel futbol hayatına Atletico Paranaensede başladı. 1 sezon Atletico Goianiense'ye kiralandıktan sonra Portekiz'in Rio Ave kulübüne transfer oldu. 2018 yılında Chaves'e transfer olan Marcao bu sezon 16 lig maçında forma giyip 2 gol atma başarısı gösterdi.

 

DAHA FAZLA HABER OKU