Eski eşini öldürmeye giderken gözaltına alınıp tutuklandı, çantasından tabanca, bıçak, kelepçe ve koli bandı çıktı

N.A. polise eski eşinin kendisini öldürmeye geleceği ihbarı yaptı, polis yolcu otobüsünü durdurup M.A.'yı gözaltına aldı

Fotoğraf: AA

İzmir’den eski eşini öldürmeye Mersin’in Mut ilçesine gittiği iddia edilen ve Karaman’da yolcu otobüsünde yakalanarak gözaltına alınan kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, Mersin’in Mut ilçesinde oturan N.A. isimli kadın, gece saat 01.00 sıralarında polisi arayarak, 4 ay önce boşandığı eski eşinin İzmir’den gelerek kendisini öldüreceği ihbarında bulundu.

Bunun üzerine Mersin ve Karaman polisi harekete geçti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karaman girişindeki uygulama noktalarında tedbir alan Karaman polisi, M.A’yı (46) sabah saat 08.00 sıralarında Karaman-Konya karayolu üzerindeki uygulama noktasında bir yolcu otobüsünde yakalayarak gözaltına aldı.

Otobüste yakalanan şahsın üzerinde 1 adet tabanca, tabancaya ait 14 adet mermi, 1 adet bıçak, 10 adet plastik kelepçe, 5 adet 1'er metre halinde kesilmiş uçları düğümlü kendir ip ve koli bandı ele geçirildi. Şahsın emniyetteki ifadesinde, “Alacağım eti paketlemek için bu malzemeleri aldım. Silahı da bir arkadaşımdan emanet aldım. Ben eşimi öldürmeyecektim. Yok böyle bir şey” dediği öğrenildi. 

Emniyetteki işlemlerin ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen M.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU