David Tennant'ın Doctor Who'daki alternatif finali ilk kez yayımlandı

"Gitmek istemiyorum"

Tennant, dizinin 60. yıldönümünde The Star Beast, Wild Blue Yonder ve The Giggle adlı üç bölümde oynayacak (BBC)

İskoç oyuncu David Tennant'ın Doctor Who'da 10. Doktor olarak oynadığı son sahnenin yayımlanmamış görüntüleri paylaşıldı.

Britanya'nın klasik bilimkurgu dizisinde 2005'ten 2010'a kadar 10. Doktor'u canlandıran Tennant, üç sezon boyunca sergilediği performansıyla büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Dizinin 60. yıldönümü özel bölümlerinde, 15. Doktor Ncuti Gatwa'dan önce 14. Doktor olarak yeniden geri dönecek olan Tennant'a eski yol arkadaşı Donna Noble rolüyle Catherine Tate eşlik edecek.

"Gitmek istemiyorum"

BBC, Tennant'ın 2010'daki dokunaklı veda sahnesine ait daha önce paylaşılmamış görüntüleri paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Görüntülerde, Tennant'ın  "Gitmek istemiyorum" repliğinin farklı yorumlarını denediği görülüyor.

"Tennant her çekim, duyguyu ve hüznü daha da ileri götürdü" diyen yönetmen Euros Lynn, izleyicide farklı bir duygu yakalamak için meşhur final cümlesinin dört ayrı çekiminin yapıldığını belirtti.

Çekimlerin sonunda yönetmen ve ekibi, ayrılmaktan üzüntü duyan ancak soğukkanlılığını da kaybetmeyen Zaman Lordu versiyonunda karar kıldı.

Zaman Lordları arasında en sevilenlerin arasında gösterilen Tennant'ın en duygusal performansı seçilmemiş olsa bile dizinin son sahnesi, uzun yıllar adından söz ettirdi.

Doctor Who'nun 60. yıldönümü özel bölümlerinin ilki, 23 Kasım'da yayımlanacak.

Dizinin ilk siyahi doktoru olacak Gatwa'nın 15. Doktor rolündeki ilk bölümü de 2023 Noel döneminde, sezonun geri kalanı 2024'te yayımlanacak.

 


Independent Türkçe, Screen Rant, Collider

DAHA FAZLA HABER OKU