Tartışmalı finalden 25 yıl sonra meşhur sitcom'a yeşil ışık

"Tam da düşündüğünüz şeyi biz de düşünüyoruz"

Kült dizide Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards ve Jason Alexander başrollerdeydi (NBC)

1990'lara damga vuran meşhur sitcom Seinfeld'in ortak yaratıcısı ve yıldızı Jerry Seinfeld, tartışma yaratan finalden 25 yıl sonra diziyi yeniden canlandırma planlarını anlattı.

O dönemde 76 milyon izleyicinin seyrettiği Seinfeld'in finali hem eleştirmenleri hem de dizinin hayranlarını şaşkına çevirmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1998 tarihli final bölümünde izleyiciler Jerry, Elaine, George ve Kramer'ın dizi boyunca sergiledikleri insan düşmanı davranışları nedeniyle yargılanmaları ve hapse düşmeleri karşısında dehşete düşmüştü.

İlk bölümü 5 Temmuz 1989'da NBC'de gösterilen dizi, 14 Mayıs 1998'de ekranlara gelen son bölümüyle final yapmıştı.

Jerry Seinfeld, 7 Ekim Cumartesi günü Boston'da gerçekleştirdiği stand-up gösterisi sırasında dizinin finaliyle ilgili bir sırrı olduğunu söyledi. 

"Bir şeyler olacak"

TVLine'ın haberine göre, Larry David'le birlikte dizinin ortak yaratıcısı olan 69 yaşındaki Seinfeld, fazla ayrıntı vermeyerek şöyle dedi:

Bu sonla ilgili bir şeyler olacak. Ve tam da sizin düşündüğünüz şeyi Larry ve ben de düşünüyoruz. Yani göreceksiniz... Göreceksiniz.

9 sezon süren 180 bölümlük Seinfeld'in yıldızları, dizinin sona ermesinden bu yana çeşitli şekillerde yeniden bir araya gelmişti.

Ünlü oyuncular HBO'nun Larry David imzalı dizisi Curb Your Enthusiasm'de bir sezon boyunca yeniden birlikteydi. 


Independent Türkçe, TVLine, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU