Trump'ın eski danışmanı: 2024'te Trump'ı sadece Taylor Swift yenebilir

"Swift yarışa katılmalı"

Taylor Swift'in 2023-24 turnesini anlatan Eras Tour isimli konser filmi ABD'de 13 Ekim'de vizyona girecek (Reuters)

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın bir dönem danışmanlığını yapan Alyssa Farah Griffin, ünlü şarkıcı Taylor Swift'in 2024'teki seçimlerde Trump'ı yenebilecek tek kişi olduğunu söyledi.

"The View: Behind the Table" isimli podcastte yapımcı Brian Teta'yla Taylor Swift'in futbolcu Travis Kelce'yle olan ilişkisini konuşan Griffin konuyu bir anda Trump'a getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Griffin, "Hepimiz Taylor Swift hayranıyız. Eğer Donald Trump seçimi kazanacak gibi görünürse, Swift yarışa katılarak onu yenmeli. Çünkü muhtemelen bunu yapabilecek tek kişi o" diye konuştu.

Farah Griffin, Trump'ın ekibinden ayrıldıktan sonra eski ABD Başkanı'na yönelik eleştirileriyle tanınan isimlerden biri.

Yaklaşan seçimlerle ilgili nisanda da bir açıklama yapan Trump'ın eski stratejik iletişim direktörü, "Trump'a bir daha asla oy vermeyeceğim. Bu konuda çok netim. Ama her iki parti de sevmediğim seçenekler sundu diye Cumhuriyetçi değerlerimden uzaklaşmam gerektiğini de düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Griffin, 6 Ocak 2021'de Trump yanlılarının ABD Kongresi'ne yönelik baskınıyla ilgili olarak da savcılığa birkaç kez ifade vermişti.

Farah Griffin, Ocak 2021'de Politico'ya verdiği röportajda Trump'ın seçim yenilgisini kabul etmemesinden rahatsız olduğunu için işinden ayrıldığını söylemişti.

Griffin ayrıca Trump'ın ekibinden görev almaktan dolayı pişman olduğunu söylemiş, eski ABD Başkanı buna yanıt olarak Griffin için "adi" ve "ezik" gibi ifadeler kullanmıştı.


Indepedent Türkçe, NY Post, Insider

DAHA FAZLA HABER OKU