Breaking Bad'in yaratıcısı dizinin finalindeki sorunu açıkladı

Vince Gilligan, 10 yıl önce sona eren dizide Jesse Pinkman'la ilgili bir detayı eleştirdi

Tüm zamanların en iyi dizilerinden biri kabul edilen Breaking Bad, 16 Emmy kazanmıştı (AMC)

Breaking Bad'in yaratıcısı Vince Gilligan, sevilen karakter Jesse Pinkman'la ilgili yanlış ele alınan bir ayrıntıya değindi. 

AMC'nin 2008'den 2013'e kadar yayımlanan dizisi Breaking Bad, akciğer kanseri teşhisinin ardından ailesinin finansal geleceğini güvence altına almak isteyen kimya öğretmeni Walter White'ın uyuşturucu baronuna dönüşme sürecini anlatıyordu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Başlangıçta Breaking Bad'in ilk bölümlerinde öldürülmesi planlanan Jesse Pinkman karakteri o kadar sevilmişti ki tüm dizi boyunca hayatta kaldı.

Aaron Paul'un başarıyla canlandırdığı Pinkman karakteri, 2019'da El Camino: Bir Breaking Bad Filmi (El Camino: A Breaking Bad Movie) adlı devam filmi için de geri dönmüştü.

Dizinin sona ermesinden 10 yıl sonra Gilligan, Variety'ye verdiği röportajda Breaking Bad'in finalini değerlendirdi. 

Dizinin yaratıcısı, yazar arkadaşlarını övdükten sonra yanlış yansıttıkları bir ayrıntıyı açıkladı: Jesse'nin dişleri. 

Gilligan, Jesse kadar dayak yemiş ve uyuşturucu kullanmış birinin dişlerinin bu kadar mükemmel görünmemesi gerektiğini söyledi. 

"Dizinin her şeyiyle gurur duyuyorum ve bunun bir grup çalışması olduğunu vurgulamalıyım. Harika yazarlarım vardı ve her şeyi birbirine bağlamak için beynimizi çok zorladık" diyen Gilligan ekledi:

Sanırım yanlış yaptığımız tek şey Aaron Paul'un dişleriydi. Çok mükemmeller! O kadar dayak yiyen ve o kadar meth içen bir adamın dişleri bu kadar güzel görünmezdi. Ama Aaron gözleri yormuyor, bu da izleyenler için iyi oldu.


Independent Türkçe, Variety, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU