Ed Sheeran evinin bahçesine kendi mezarını kazdığını açıkladı

Şarkıcı, "Toprağa kazılmış bir çukur ve üstünde bir parça taş var. Böylece ne zaman gün gelir de vefat edersem oraya gireceğim" diye itiraf etti

(AFP)

Ed Sheeran ebedi dinlenme yerini çoktan seçti.

Shape of You'yla tanınan şarkıcı hayatını kaybetmeyi dilemese de zamanı geldiğinde arka bahçesinde hazır bir mezarı olmasını garantiye alıyor. GQ'ya konuşan Grammy ödüllü sanatçı, sadece kendi yerini kazmakla kalmadığını, evinin arkasına ailesinin de gömülebileceği alana sahip bir şapel inşa ettiğini açıkladı.

32 yaşındaki şarkıcı, "Buna mezar odası diyemem" dedi. Sheeran'a göre bu mekanı inşa etme fikri, yakılan aile üyelerini bir araya getirme arzusundan doğuyor. Ancak şapelin ölülere hizmet vermesi amaçlansa da Perfect'le bilinen şarkıcı orada arkadaşlarının nikah törenlerini de düzenlediğini açıkladı.

Sheeran şöyle dedi:

Toprağa kazılmış bir çukur ve üzerinde bir parça taş var. Böylece ne zaman gün gelir de vefat edersem oraya gireceğim. Başkaları bunun gerçekten tuhaf ve hastalıklı olduğunu düşünüyor ama vasiyeti olmadan ölen arkadaşlarım var ve kimse ne yapacağını bilemedi.

İki yaşındaki Lyra ve bir yaşındaki Jupiter'ın babası olan müzik ikonu, vefat edeceği güne hazırlanmak istiyor. O günden önce hazırlanan mezar odası sayesinde, eşi Cherry Seaborn'dan olan iki çocuğunun onu ziyaret edebileceği bir yer halihazırda var.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

31 yaşındaki Sheeran ve Seaborn, 4 yıl çıktıktan sonra 2019'da evlenmişti. Duygusal ilişkileri 2015'e kadar başlamasa da ikili, birbirlerini hayatları boyunca tanıyordu. Hem Sheeran hem de Seaborn, New York'ta yeniden tanışmadan önce İngiltere'nin Sheffield kentinde büyümüştü.

Sheeran'ın Disney+ yapımı belgesel dizisi The Sum Of It All'un ilk bölümünde evli çift ilk buluşmalarını anlatırken, New York'taki Central Park'ta bir tekne gezintisine çıktıklarını açıkladı.

Ünlü sanatçı, "Gölün ortasına doğru kürek çektik" dedi. 

Sonra tekneler ve tüm turistler etrafımızı sarmaya başladı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)


Gölde vakit geçirmeye devam eden Sheeran ve Seaborn, etraflarındaki seyircilerin kendilerine yaklaştığını fark etmiş.

Sheeran "Ve sonra Chez [Sheeran'ın Seaborn'a taktığı isim] 'Kürekleri benim çekmemi ister misin?' dedi ve ben de 'Cherry istediğim son şey, senin kürek çekerek beni taşıdığın bir fotoğraf!' dedim" diye açıkladı.

Belgeselin ilerleyen bölümlerinde Sheeran ve Seaborn, Suffolk'taki Thomas Mills Lisesi'nde geçirdikleri zamandan bahsetti. Seaborn, "Sanırım flört etme fikriyle flört etmiştik. Anlıyor musunuz?" dedi. İkili, arkadaştan fazlası olma fikrini kurcalasa da mezuniyet yaklaşırken zamanlama doğru değildi.

Sheeran şöyle ekledi:

O dönemde biraz öpüşmüştük ve o Amerika'da bir üniversiteye gitti, ben de turneye çıktım ve birkaç yıl birbirimizi görmedik.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU