Yetişkin filmleri yıldızı, Trump'ın 97 kilo olarak kaydedilmesini yorumladı

Trump, 2020 seçimlerini geçersiz kılma çabalarına yönelik eyalet soruşturması kapsamında Georgia'da tutuklanmıştı

(Reuters)

Donald Trump'ın, kendisine isnat edilen şantaj suçlamaları nedeniyle bu hafta teslim olmasının ardından Stormy Daniels, eski ABD Başkanı'nın Fulton County Hapishanesi'ndeki kayıtlarına ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Eski ABD Başkanı, 2020 başkanlık seçimlerini geçersiz kılma çabalarıyla ilgili eyaletin yürüttüğü soruşturma kapsamında perşembe günü ABD'nin Georgia eyaletinin Atlanta kentinde tutuklanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tarihi sabıka fotoğrafının (ilk kez görevdeki ya da eski bir ABD başkanının sabıka fotoğrafı çekildi) yanı sıra Trump'ın boyu ve kilosu da 1,90 metre ve 97 kilogram olarak kaydedildi. Bu veriler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken kullanıcılar Trump'ın ölçülerini Muhammed Ali, Joe Burrow ve Chris Hemsworth gibi sporcu ve ünlülerin ölçüleriyle karşılaştırmaya başladı.

Beyaz Saray'dayken Trump'ın 110 kilo olduğu bildiriliyordu.

Yetişkin filmleri yıldızı Stormy Daniels cuma günü, eskiden Twitter diye bilinen X'te görüşlerini paylaşmaya karar verdi.

Daniels, "Pekala! O zaman, ben de 50 kilo ve bakireyim!" diye alaycı bir tweet attı.

Tartı ya da doktor değilim ama 97 kiloluk erkeklerin altında biraz zaman geçirdim ve Minik onlardan biri değildi.

Daniels'ın 2006'da Trump'la yaşadığı iddia edilen ilişki de Trump'a New York'ta birden fazla yasal suçlama yöneltilmesine neden olmuştu. Nisanda Manhattan Bölge Başsavcısı, 2016 seçimleri öncesinde sus payı ödemeleri yaptığı iddiasıyla Trump'a, iş kayıtlarını tahrif etmekten 34 ayrı yasal suçlama yöneltmişti. Trump suçlamaları reddediyor.

Eski ABD Başkanı 24 Ağustos'ta Fulton County Hapishanesi'nde bilgileri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Trump, 2020 seçimlerini Georgia eyaletinde geçersiz kılmaya teşebbüs etmekten 13 yasal suçlamayla karşı karşıya.

Rudy Giuliani, Sidney Powell, Jenna Ellis ve Mark Meadows'un da aralarında bulunduğu 18 kişiyle birlikte Trump'a suç isnat edilmişti.

 


Tutuklanmasının ardından X/Twitter'da sabıka fotoğrafını paylaşan Trump, sosyal medya platformunda iki yıldır ilk kez bir gönderi paylaşmış oldu.

Eski ABD Başkanı Ocak 2021'de siteden men edilmiş ama milyarder Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından hesabı yeniden kullanıma açılmıştı.

Halihazırda Trump, destekçilerinden bu fotoğraf ve "asla teslim olma" sloganının yer aldığı bir tişört için 34 dolar ödemelerini isteyerek emsalsiz sabıka fotoğrafından kazanç elde etmeye çalışıyor.

Trump'ın kampanya ekibi, 47 dolarlık bağış karşılığında sabıka fotoğrafının yer aldığı "ücretsiz" premium pamuklu bir tişört teklifi içeren bir e-posta gönderdi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.the-independent.com/news

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU