Succession'da oynayan aktrise su samurları saldırdı

Aktris, HBO dizisinin 4. sezonunda bir ATN yapımcısını canlandırmıştı

(crystalfinn.com)

Succession oyuncusu Crystal Finn, Kaliforniya'nın kuzeyindeki nehirde yüzerken bir su samurunca ısırılması üzerine hastanede tedavi görmek zorunda kaldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Finn, son derece nadir görülen bir dizi su samuru saldırısının son kurbanları arasında.

Aktris, HBO dizisinin 4. sezon bölümü America Decides'ta Matthew Macfadyen'in oynadığı Tom Wambsgans'a karşı ATN yapımcısı Lauren Pawson'ı canlandırmıştı.

Temmuz'da Plumas Ulusal Ormanı yakınlarındaki Feather Nehri'nde yüzerken saldırıya uğrayan Finn, San Francisco Chronicle'a, "Bacağımın arka kısmında bir şey hissettim" dedi.

Etrafıma bakınıp bağırmaya başladım ve [su samurları] tam önümde bitiverdi. Sonra daldılar ve yeniden üzerime gelmeye başladılar.

Yakın zamanda Will & Grace'in yıldızı Debra Messing'le beraber Broadway oyunu Birthday Candles'da sahne alan Finn, ısırık yaraları nedeniyle Truckee'deki Tahoe Orman Hastanesi'nde tedavi gördü.

Oyuncu, "Bacaklarımdaki ısırıkları görebiliyordum ve kalçamdan da ısırıldığımı biliyordum ki bu en kötüsüydü ama onu göremiyordum" dedi.

Isırıklar gerçekten acıttı.

Finn, nehrin yüzdüğü kısmında su samurlarını görmediğini ancak görmüş olsaydı bile bir saldırı beklemeyeceğini ekledi.

Onları görmüş olsaydım bile sanırım bu beni duraklatmazdı.

'Ah ne şirin nehir su samurları' diye düşünürdüm.

Finn'in saldırı haberinden önce, Montana'daki Jefferson Nehri'nde doğum gününü kutlayan bir kadın da su samurlarının saldırısına uğramış ve sonrasında "vücudumda sayamayacağım kadar çok dikiş var" demişti.

Montanalı Jen Royce, her iki kulağında, kollarında, ellerinde, bacaklarında ve bir ayak bileğinde kesikler oluşmasına neden olan su samurunu "vahşi ve acımasız" diye nitelemişti. Royce nihayetinde hava yoluyla hastaneye kaldırılmıştı. Royce'un o sırada yanında yer alan iki arkadaşı da daha hafif yaralar almıştı.

Tahoe Orman Hastanesi'nden Dr. Martin Rosengreen, Chronicle'a yaptığı açıklamada ne kendinin ne de meslektaşlarının birkaç gün arayla iki hastanın geldiği bu yaza kadar hiç su samuru saldırısı kurbanı görmediğini belirtti.

İlk su samuru saldırısından sonra 'Vay canına bu biraz özel bir şey' diye düşünmüştüm ve iki gün sonra başka bir tane daha geldi.

Chronicle, Finn'in yaşadıklarının Feather Nehri'ni onlarca yıldır görülen en yüksek su seviyesine çıkaran şiddetli yağışlardan kaynaklanmış olabileceğini bildiriyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU