Independent Türkçe'den açıklama ve teşekkür

Independent Türkçe ailesi olarak arkadaşlarımızın bize verdikleri katkılar için teşekkür ediyoruz

Fotoğraf: Independent Türkçe

"Objektif, doğru, saygın, özgün" habercilik ilkeleriyle yola çıkan Independent Türkçe, kuruluş ilkelerinde okuyucusuna asla yalan söylemeyeceğini ifade etti.

Kuruluş aşamamızdan bugüne kadar içeriklerinin büyük bir kısmını kendisi üretmeye çalışan Independent Türkçe, bu bağlamda dış haberi insanlara sevdiren, okutan ve medyada en fazla alıntının yapıldığı mecra haline geldi.

Türkiye’de gazete okuma alışkanlıklarının değişmesi, internet yayını yapan mecralarda haber okuma süresinin düşmesi bizi de bir dizi karar almaya yöneltti.

Bu noktada yazılı haberciliğin ağırlıklı olduğu özel haber servisimizi, dijitale dönüştürmeye karar verdik ve bu bağlamda Adem Demir, Ali Kemal Erdem, Cihat Arpacık,  Lale Elmacıoğlu ve Mert Eskisındı arkadaşlarımızla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.

Arkadaşlarımızın bütün sosyal haklarını, maaş zam farklarını ödeyerek onlarla vedalaştık, bu bağlamda Independent Türkçe'nin bu yaklaşımın diğer medya organlarına da örnek olmasını istiyoruz.  

Başarılı olan her arkadaşımızla yollarımızı ayırmak kolay olmadı ancak dijitalleşme adımı bize bunu zorunlu kıldı.

Independent Türkçe ailesi olarak arkadaşlarımızın bize verdikleri katkılar için teşekkür ediyoruz. Yolları açık olsun.

Haber merkezi, dış haber servisi, yeni medya servisi ve Türkiye ve dünyadan farklı yazarlarla ilkelerimizden taviz vermeden ve size yalan söylemeden sizin dilinizi konuşmaya devam edeceğiz.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU