25 yaşındaki Sydney Sweeney: "Şimdiye kadar anne olacağımı düşünürdüm"

Aktris "Hep genç bir anne olmak istedim" diyor

(AP)

Sydney Sweeney bugünlere geldiğinde aile kurmuş olmayı beklediğini içtenlikle açıkladı.

Echo Valley'deki rol arkadaşı Julianne Moore'la beraber yakın zamanda Variety'ye konuşan 25 yaşındaki oyuncu, hayatından ve neler yapmayı planladığından bahsetti.

Moore röportajda, sözkonusu işleri olduğunda ikisinin de benzer bir düşünce yapısına sahip olduğunu belirtti. Moore, The White Lotus'un yıldızı hakkında "Onun yaşındayken işimle ilgili çok hırslıydım, Sydney de öyle" dedi.

Sydney çok özgün ve sahici bir his veriyor, birlikte çalışması ve yakın olması kolay biri.

Sweeney'e övgü yağdırmaya devam eden Moore "Bence muhtemelen Sydney'nin rahatlık seviyesi, benim o yaştaki rahatlığımdan çok daha fazla. O sadece yıldız olmakla değil, oyuncu olmakla da ilgilenen biri" diye ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sweeney, eğer kariyeri Moore'unkiyle aynı boyutlara ulaşırsa, "gerçekten sağlıklı bir denge kurmak" isteyeceğini söyledi.

Euphoria'nın yıldızı, Variety'ye "Her zaman, şimdiye kadar çocuğum olacağımı düşünürdüm" dedi.

Hep genç bir anne olmak istedim. Oyunculuğu seviyorum, sektörü seviyorum, yapımcılığı seviyorum, hepsini seviyorum. Ama bunları bir aileyle paylaşamayacaksam ne anlamı var ki?

Oyuncunun, aile kurmaya hazır olduğunda istediği çocuk sayısıyla ilgili aklında şimdiden bir plan var. Sweeney, "Zamanı geldiğinde 4 çocuğum olacak" dedi.

Her yere benimle gelip en iyi arkadaşlarım olacaklar.

Aktris halihazırda erkek arkadaşı Jonathan Davino'yla nişanlı. Nişan söylentileri ilk Şubat 2022'de oyuncunun parmağında yüzük görüldüğünde yayılmııştı. People aynı yılın martında çiftin nişanlandığını resmen doğrulamıştı.

Sweeney, bir partnerde aradığı nitelikler sorulduğunda şöyle dedi:

En iyi arkadaşımı arıyorum. Kelimenin tam anlamıyla 7/24 takılabileceğim, asla bıkmayacağım ve her gün beraber gülebileceğim biriyle birlikte olabilmem lazım.

Sweeney ve Davino, InStyle için bir akşam yemeğine katılırken ilk kez birlikte fotoğraflandıkları Ekim 2018'den bu yana duygusal bir ilişki yaşıyor. Çift verdikleri ilk görüntüden sonra beraber görülmeye devam etti. Bunların arasında 2020'de Hawaii'de plajda geçirdikleri bir gün de var.

People'a göre Şikago merkezli bir restoranı işleten Davino'nun ailesi popüler pizza şirketi Pompei'nin sahibi.

Sweeney ilişkisiden ilk kez Ocak 2022'de Cosmopolitan'a bahsetmişti. Oyuncu, "Göz önünde olan kişilerle çıkmam" demişti. 

Oyuncularla, müzisyenlerle veya eğlence sektöründen kimseyle çıkmıyorum çünkü böylece normal Syd olabiliyorum ve bu en kolayı. Harika bir destek mekanizmam var.

Ardından bu destek mekanizmasını bu kadar harika yapan şeyin ne olduğunu açıklayan Sweeney şöyle eklemişti:

Benim için savaşacak, beni başının tacı yapan ve bana 'Ah, hayır, çok parlıyorum, geri çekilmem lazım' diye hissettirmeden parlamama izin veren kişiler var.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU