Sandra Bullock onun için "hayatımın aşkı" demişti: 57 yaşında hayatını kaybetti

59 yaşındaki Hollywood yıldızı, 8 yıllık sevgilisi için "O, çocuklarımın sahip olmasını isteyeceğim bir örnek" ifadesini kullanmıştı

Sandra Bullock ve sevgilisi Bryan Randall, en son Temmuz 2020'de iki evlatlık çocuklarıyla birlikte görülmüştü (AP/Instagram)

Sandra Bullock'un uzun süredir birlikte olduğu Bryan Randall, ALS hastalığıyla üç yıl süren mücadelesinin ardından 57 yaşında hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu, 2015'te oğlu Louis'in doğum gününün fotoğraflarını çektirdiği sırada Randall'la tanışmıştı. Bullock, eski eşi Jesse James'ten boşandıktan 5 yıl sonra Randall'la tanışmıştı. Randall, fotoğrafçılık kariyerine başlamadan önce modellik yapıyordu.

Ailesinden açıklama

Fotoğrafçının ailesi, People'a yaptığı açıklamada, "Bryan Randall'ın ALS hastalığıyla üç yıl süren mücadelesinin ardından 5 Ağustos'ta huzur içinde hayata veda ettiğini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Açıklama şöyle devam etti:

Bryan, ALS ile yolculuğunu gizli tutmayı seçti ve ona değer veren bizler de bu isteğini yerine getirmek için elimizden geleni yaptık.

Bryan Randall'ın ailesi, paylaştıkları açıklamada doktor ve hemşirelere teşekkür etmeyi ihmal etmedi:

Bu hastalıkta bizimle birlikte yol alan yorulmak bilmez doktorlarımıza ve çoğu zaman kendi ailelerinden feragat ederek bizimkilerle birlikte olmak için oda arkadaşımız olan muhteşem hemşirelerimize son derece minnettarız.

Açıklama, "Şu anda yas tutmak ve Bryan'a veda etmenin imkansızlığını kabullenmek için mahremiyet talep ediyoruz" sözleriyle sona erdi.

People'a göre Randall'ın ailesi, çiçek yerine ALS Derneği ve Massachusetts Hastanesi'ne bağış yapılmasını istedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Amiyotrofik lateral skleroz yani ALS'nin tedavisi bulunmuyor. Ölümcül olan hastalık, farklı hızlarda ilerliyor.

İstemli kas hareketinin kontrolünden sorumlu sinir hücrelerinin hasarından kaynaklanan ve nadir bir nörolojik hastalık olan ALS'ye yakalananların, semptomlar ilk ortaya çıktıktan sonra iki ila 5 yıl yaşaması bekleniyor. Hastaların yüzde 10'uysa en az 10 yıl yaşayabiliyor.

Sandra Bullock ve Bryan Randall'ın birlikte çocukları yok. Ancak aktrisin 13 yaşındaki oğlu Louis ve 11 yaşındaki kızı Laila olmak üzere iki evlatlık çocuğu ve Bryan'ın önceki ilişkisinden Skylar adında yetişkin bir kızı var.

Bullock, aşkını böyle ilan etmşiti 

People'a göre 59 yaşındaki Bullock ve Randall, tanışmalarından birkaç ay sonra çıkmaya başlamış ve hatta aynı yıl Jennifer Aniston'la Justin Theroux'nun düğününe katılmıştı.

Çift, ilişkilerini çok gizli tutmasına rağmen Hollywood yıldızı 2021'de Jada Pinkett Smith'in Red Table Talk adlı programına konuk olduğunda sevgilisinden övgüyle bahsetmişti.

"Ben boşanma sürecinden geçmiş biriyim" diyerek sözlerine başlayan Amerikalı oyuncu, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Hayatımın aşkını buldum. İki güzel çocuğu paylaşıyoruz. Aslında üç çocuk, onun büyük kızı da var. Bu şimdiye kadarki en güzel şey.

Oscar ödüllü yıldız, üç yıl boyunca hastalıkla mücadele ettikten sonra hayatını kaybeden Randall için "O, çocuklarımın sahip olmasını isteyeceğim bir örnek" demişti.

"Kız kardeşim onunla ilgilendi"

Sandra Bullock'un kız kardeşi Gesine Bullock-Prado, Randall'ın gülümseyen bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak ona veda etti.

Bullock'un kardeşi, paylaşımında şu sözlere yer verdi: 

Bry'nin cennetteki en iyi balık tutma yerini bulduğuna ve çoktan somonlarla dolu akan nehirlere oltasını attığına inanıyorum.

Kız kardeşinin, ölümünden önce Randall'ın yanında olduğunu ve onun ilgilendiğini ifade eden Gesine Bullock-Prado, sözlerini şöyle sürdürdü:

ALS acımasız bir hastalık ama muhteşem kız kardeşim ve evlerinde ona bakmasına yardımcı olan hemşireler topluluğuna ve en iyi bakıcılara sahip olduğunu bilmek biraz rahatlatıcı. Huzur içinde yat, Bryan.


Independent Türkçe, Daily Mail, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU