OnlyFans modeli: Kölelerimden biri, benim için eşinden boşandı

Mercedes Valentine dikkatini çekmek isteyen hayranlarının yaptığı ilginç jestleri anlattı

Britanyalı Mercedes Valentine aynı zamanda profesyonel direk dansçısı (Mercedes Valentine)

OnlyFans modeli Mercedes Valentine, dikkatini çekmek isteyen hayranlarının yaptığı ilginç jestleri anlattı.

Valentine, Birleşik Krallık'ın en bilinen tabloid gazetelerinden Sun'da 1 Ağustos'ta yayımlanan röportajda "Çok sayıda kölem var" diye konuştu. 

Aynı zamanda sinirbilim eğitimi alan model, abonelerinden birinin ölünce para alsın diye hayat sigortasını kendisine devrettiğini söyledi:

Eşinden benim için boşandı. Benim dövmemi yaptırdı. Hatta bir dövme yüzük parmağında. Fakat bunları yapmasını ben istemedim.

22 yaşındaki Valentine, "Kendilerini bana fazlasıyla adamak istiyorlar. Bu çok güzel" dedi ve şöyle devam etti:

Sıradan bir insan olduğumu düşünüyorum. Ama insanlar seni en sevdikleri kişilik olarak görüyor. Yabancılar için sen, coğrafi açıdan çok uzakta olduğun ya da gerçek hayatta böyle bir kızı elde edemeyeceklerine inandıkları için sahip olamayacakları dokunulmaz bir şeysin.

Valentine, "İnsanların sana inanması güzel. Ama insanlar benim normal bir insan olduğumu görmüyor. Bu kişilerin neden benim kölem olmak isteyebileceğini anlamadım çünkü ben pek baskın biri değilim" değerlendirmesinde bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İçerik üreticilerine kendi fotoğraflarını ve videolarını sitenin kullanıcılarına satma imkanı tanıyan OnlyFans, Kovid-19 pandemisiyle popülerliğini artırdı. 

Platformda içerik üreticileri arasında müzisyenler, spor hocaları ve ünlü isimler yer alıyor. Ancak platform en çok çıplak içeriğiyle biliniyor.

OnlyFans'e Türkiye'de haziranda İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin 2023/3975 sayılı kararıyla erişim engeli getirilmişti.

 

Independent Türkçe, Sun, Dexerto

DAHA FAZLA HABER OKU