Klip çekiminde fareyle burun buruna gelen Shakira çığlığı bastı

Pop yıldızı, son şarkısı Copa Vacia'nın kamera arkası görüntülerini paylaştı

Shakira, çarpıcı müzik videoları ve hit şarkılarıyla yaratıcılığını konuşturarak başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Kolombiyalı şarkıcı, Manuel Turrizo'yla çektiği Copa Vacia adlı yeni şarkısının müzik videosunun kamera arkası görüntülerini sosyal medyada paylaştı.

Vücudunu saran bir denizkızı kostümü ve pembe perukla çöplerin üzerinde uzandığı sahneyi çeken Shakira, şarkının ortasında beliren fare nedeniyle çığlığı bastı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

46 yaşındaki şarkıcı kalkıp kaçmaya çalışsa da kostümü nedeniyle başarılı olamadı.

Fare aslında, şarkıcının çöplerle dolu bir bataklıkta denizkızı kılığında yer aldığı müzik videosunun bir parçasıydı. Üç hafta önce yayımlanan video, şimdiden 52 milyon kez izlendi.

Pop yıldızı, paylaşımının altına İspanyolca yazdığı "Denizkızlarının bile başına gelen şeyler" mesajının sonuna omuz silken kadın emojisi ekledi.

Shakira kamera arkası videosunu Instagram'daki 88 milyon hayranıyla paylaşır paylaşmaz görüntüler viral oldu. Video yayımlandıktan sonraki 12 saat içinde 11 milyondan fazla kez görüntülendi ve 1 milyondan fazla da beğeni aldı.

Öte yandan iki çocuğu Milan ve Sasha'yla birlikte ABD'de yeni bir hayat kurmaya çalışan şarkıcının İspanya'daki yasal problemleri sürüyor. Şarkıcı hakkında, 2018'de gelir ve mal varlığı vergilerinde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle dava dosyası açılmıştı. 

Şarkıcı, Esplugues de Llobregat yerel mahkemesinde açılan bir diğer davada 14,5 milyon euro vergi kaçırmakla suçlanıyor.


Independent Türkçe, Marca, Hola!
 

DAHA FAZLA HABER OKU