Star Wars: The Rise of Skywalker’ın yeni tanıtım videosu yayımlandı

Film tüm dünyada aralık ayında gösterime girecek

Good Morning America programında Yıldız Savaşları: Skywalker’ın Yükselişi (Star Wars: The Rise of Skywalker) filminden yeni bir görüntü yayımlandı. Kısa süre önce hayranlar Disney’in fan buluşması D23'te filme göz atmışlardı.

Videoda Rey’in yeni çift uçlu ışın kılıcını kullandığı görülüyor. Çift uçlu ışın kılıcı ilk kez D23 etkinliğinde yayımlanan görüntüde gösterilmişti ve hayranlar arasında Rey’in karanlık tarafa geçip geçmediği konusunda tartışma yaratmıştı.

Klasik videoda Star Wars destanının geçmiş zamanlarından ve Carrie Fisher’ın Prenses Leia karakterinin General Leia’ya dönüştüğü anlardan görüntüler de yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daisy Ridley D23 etkinliğine katılanlara, “İnsanlara büyük bir yolculuk yaptığımızı ve bazı şeyleri keşfettiğimizi göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden sadece filmin gösterime girmesini bekleyin” dedi.

Gelecek filmde görünecek eski yıldızlar arasında Ridley, John Boyega, Lupita N’Yongo, Kellie Marie Tran, Domhall Gleeson, Joonas Suotamo, Jimmy Vee, Naomi Ackie ve Mark Hamill yer alıyor. Videoda Leia Organa’yı canlandıran Carrie Fisher’ın arşiv görüntüleri de yer alıyor.

Yıldız Savaşları: Skywalker’ın Yükselişi (Star Wars: The Rise of Skywalker) tüm dünyada 20 Aralık’ta gösterime girecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU