The Office'in yıldızı dizide mutsuz olduğunu itiraf etti

"En iyi dizilerden birindeydim. İnsanlar bayılıyordu ve ben bundan keyif almıyordum"

Greg Daniels, Ricky Gervais, Stephen Merchant'ın yarattığı dizi 5 Emmy Ödülü kazanmıştı (HBO)

Tıpkı canlandırdığı ikonik karakter Dwight Schrute'un bölge müdürünün asistanı olmayı yeterli bulmaması gibi, Rainn Wilson da popüler sitcom'da ana rollerden birini canlandırmanın yeterli olduğuna inanmıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Unutulmaz komedi The Office'in yıldızı, 2005'ten 2013'e kadar yayımlanan 9 sezonluk The Office'te geçirdiği zaman hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Rainn Wilson, konuk olduğu podcast'te çekimler sırasında "çoğunlukla mutsuz" olduğunu itiraf etti. "The Office'teyken, birkaç yılımı gerçekten mutsuz geçirdim çünkü bu yeterli değildi" diyen oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Şimdi fark ediyorum ki her yıl Emmy'ye aday gösterilen, çok para kazanan, Steve Carell, Jenna Fischer ve John Krasinski'yle, ve Paul Feig gibi inanılmaz yazarlar yönetmenlerle çalışan popüler bir dizideydim. En iyi dizilerden birindeydim. İnsanlar bayılıyordu ve ben bundan keyif almıyordum.

Seattle doğumlu oyuncu, o dönemde başarısının tadını çıkarmak yerine sahip olmadıklarına odaklandığını itiraf etti.

Neden bir film yıldızı değilim diye düşünüyordum. Neden bir sonraki Jack Black ya da Will Ferrell değilim? Nasıl oluyor da sinema kariyerim olamıyor? Neden böyle bir geliştirme anlaşmam yok?

100 binler kazandığını ancak milyonlar istediğini söyleyen 57 yaşındaki oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Televizyon yıldızıydım ama film yıldızı olmak istiyordum. Hiçbir zaman yeterli olmadı.

Rainn, 2008'de The Rocker adlı komedide başrol oynadı ancak film gişede başarılı olamadı ve sadece 8,8 milyon dolar kazandı. 


Independent Türkçe, Daily Mail, Insider

DAHA FAZLA HABER OKU