Kristen Bell'in paylaştığı yemek masası fotoğrafındaki ünlülerin sayısı, hayranları şaşkına çevirdi

Katılanlar arasında Jennifer Aniston, Courteney Cox ve Jimmy Fallon da var

(Instagram/kristenanniebell)

Hayranları, The Good Place'in yıldızı Kristen Bell'in paylaştığı tatil fotoğrafındaki ünlü sayısını idrak etmekte zorlanıyor.

42 yaşındaki Bell, 7 Temmuz Cuma günü Instagram'da Idaho'da çekilmiş bir dizi fotoğraf paylaştı.

Bunlar arasında Hollywood'un önde gelen isimlerinin yer aldığı büyük bir akşam yemeği fotoğrafı da vardı.

Fotoğraftaki konuklar arasında Jennifer Aniston ve onun Friends'teki rol arkadaşı Courteney Cox, Bell'in eşi Dax Shepard, Severance'ın yıldızı Adam Scott, John Mulaney ve Olivia Munn da yer alıyordu.

Ayrıca The Tonight Show'un sunucusu Jimmy Fallon, CNN'den Jake Tapper ve UnREAL'ın yıldızı Shiri Appleby de yemeğe katılmıştı.

Netflix'in editör kadrosundan Cole Delbyck fotoğrafı Twitter'da paylaşarak şöyle yazdı:

Kristen Bell'in akşam yemeği davetinde çekilen bu fotoğraf, masada ilerledikçe daha da yok artık dedirtiyor.

Tweet'i yanıtlayanlardan biri, Ellen DeGeneres'in 2014 Akademi Ödülleri'ndeki yıldızlarla dolu meşhur özçekimine gönderme yaparak "Ellen'ın Oscar özçekimi yürüdüğüne göre Kristen'ın yemek masası özçekimi uçabilir" diye espri yaptı.

Bir başkası da "İstediğim yeri seçmekte zorlanıyorum; Aniston ve Bateman'ın arasına mı yoksa Scott ve Mulaney'nin arasına mı oturmalıyım?" diye düşencelere daldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yorum yapan bir kişiyse, fotoğrafın aslında Jimmy Kimmel'a ait olan South Fork Tatil Evi'nde, gece kuşağı programı sunucusunun düzenlediği yıllık grup tatilinden olduğunu belirtti.

Daha önce Bell, Forbes'a 2019'da verdiği bir röportajda bu geziden bahsetmişti. Bell, her yıl "muhtemelen 40 kadar arkadaşının" gittiğini söylemişti.

The Good Place'in yıldızı, "Bu organizasyonu Jimmy Kimmel ve [Jimmy Kimmel Live'ın yapımcısı olan eşi] Molly McNearney düzenliyor ve onlar bizim en iyi iki arkadaşımız" demişti.

Bu geziyi de programı yönettikleri gibi yönetiyorlar. Yani herkesin bir görevi var. El becesisi gerektiren işleri birine, yemek işini birine, jeneratör işini de başka birine falan veriyorlar. Bu çok eğlenceli.

Bell'in takipçileri paylaşımına yönelik tepkilerini yorumlarda paylaştı. Bir kişi "Vay canına, bu bir efsaneler masası" diye yazdı.

Bir başkasıysa şöyle belirtti: 

O yemekte koltuk koltuk dolaşmak sonsuz bir mutluluk kaynağı olurdu hahaha.

Üçüncü bir kişi de "Idaho'daki küçük bir havalimanında olduğumu ve son derece meşhur oyunculardan oluşan bu grubun geldiğini gördüğümü hayal ediyorum" diye espri yaptı.

Bell geçen yıl Kimmel, McNearney, Bateman, Tapper ve diğerlerinin katıldığı, tatil evinde düzenlenen buna benzer büyük, yemekli bir davetin fotoğrafını paylaşmıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU