Netflix'in yeni korku filmi kötü yorumlara rağmen listelere hükmediyor

Bir izleyici "Filmin yarısına bile gelmedim ve daha ne kadar dayanabileceğimi bilmiyorum" yorumunu yapmıştı

Run Rabbit Run'ın IMDB'deki izleyici puanı 10 üzerinden 5 olurken, eleştirmenlerin yorumlarına dayanarak derlenen Metascore puanı 100 üzerinden 52 (Netflix)

Bundan böyle Avustralyalı oyuncu Sarah Snook'un kariyerinde hit olmuş bir yapım daha var. 35 yaşındaki oyuncu, Succession'da yıldızlaşmasının ardından yeni psikolojik gerilim filmi Run Rabbit Run'la Netflix'in en çok izlenenler listelerine hükmediyor.

TV Blackbox'a göre film sadece bir hafta içinde 14,2 milyon saat izlendi ve 6 milyon kez görüntülendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avustralya, İspanya, Fransa ve ABD'nin Netflix listelerinde 2 numaraya kadar yükselen film, ikinci haftasında dünya genelinde de 3 numaraya yerleşti.

Avusturya, Kanada, Almanya ve Britanya'da da üçüncü sırada yer alan Run Rabbit Run, Türkiye listesinde 6. sırada yer alıyor.

Film, şu anda İtalya'da Netflix'in en çok izlenen filmi durumunda. Tayland'da en çok izlenenler listesinin 7. sırasına oturan film, Japonya'da da 10. sırada yer alıyor. 

Filmde, HBO dizisi Succession'daki Shiv Roy rolüyle tanınan Snook, Sarah adında bir doğum doktoru rolünü üstlenirken, Lily LaTorre de onun ekrandaki kızı Mia'yı canlandırıyor.

Netflix'teki sinopsise göre filmin konusu şöyle:

Küçük kızının başka bir insanın anılarına sahip olduğunu iddia etmesiyle huzursuzluğu giderek tırmanan bekâr bir anne, ailesinin acı dolu geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Filmin başarısına rağmen, Run Rabbit Run izleyiciler ve eleştirmenler tarafından yerden yere vuruldu.

Yönetmenliğini Daina Reid'in yaptığı film, 28 Haziran'da platformda gösterime girdiğinden bu yana olumsuz eleştiri yağmuruna tutuldu ve Rotten Tomatoes'ta yüzde 38 gibi düşük bir puan aldı. 

Filmi izlemeye başlayanlardan biri Twitter'da şöyle yazdı:

Netflix'teki Run Rabbit Run'ın yarısına bile gelmedim ve bu filme daha ne kadar dayanabileceğimi bilmiyorum.

Başka bir izleyiciyse filmin başarısına anlam veremedi ve suçu kendinde aramayı tercih etti:

Run Rabbit Run'ı izledim ve neden Netflix'te 1 numaralı film olduğunu anlamıyorum, belki bir şey kaçırmışımdır?

Üçüncü bir izleyiciyse şunları söyledi: 

Az önce Run Rabbit Run'ı Netflix'te izledim ve gerçekten de insanların söylediği kadar kötü. Çok hayal kırıklığı yarattı.

Bir diğer kullanıcıysa "Eğer hayatınızın neredeyse 2 saatini boşa harcamak istiyorsanız Netflix'te 'Run Rabbit Run'ı izleyin" ifadelerini kullandı.


Independent Türkçe, Daily Mail, Netflix

DAHA FAZLA HABER OKU