Fransız stoperden ilk açıklama: Fenerbahçe için savaşmaya hazırım

Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Fransız stoper Adil Rami’yi İstanbul’a getirdi. Sağlık kontrolünden geçmesinden sonra, 33 yaşındaki futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Rami'nin ilk sözleri ise 'Fenerbahçe için savaşmaya hazırım' oldu

Fotoğraf: Twitter

Fransız savunma oyuncusu Adil Rami, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul’a gelidi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fransız savunma oyuncusu Adil Rami bugün kulübümüzle görüşmelere başlamak üzere Türkiye'ye gelecektir. Yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından futbolcu ile transfer görüşmelerine başlanacaktır" denildi.

Açıklamanın ardından saat 16.30'da Rami'yi getiren uçak İstanbul'a indi. Fransız futbolcu ilk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Transferimin gerçekleşmesi için sabırsızlanıyorum. Fenerabahçe'yi çok uzun zaman önceden beri biliyorum. Çünkü onlara karşı daha önce oynamıştım. Taraftarlar ve stadyum çok ateşliydi. Fenerbahçe için savaşmaya hazırım. İnşallah bugün veya yarın transfer tamamlanır.

Fenerbahçe, Adil Rami için bonservis bedeli ödemeyecek. Fransız savunma oyuncusu, sağlık kontrolünün ardından 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Geçen sezonu Fransa 1. Ligi takımlarından Olympique Marsilya'da geçiren Rami, 21 resmi maçta forma giydi. Fransa Milli Takımı'yla 2016 FIFA Dünya Kupası'nı da kaldıran 33 yaşındaki Rami, kariyerinde Lille, Valencia, Sevilla ve  Milan takımlarında oynadı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU