İlk sezonuyla 100 tam puan almıştı: İşte The Bear'in yeni sezon skoru

Dizinin ilk sezonu, Guardian tarafından "son yılların en iyisi" olarak nitelendirilmişti

Dizinin ikinci sezonu, 30 dakikalık 10 bölümden oluşuyor (Hulu)

İlk sezonuyla övgü dolu yorumlar ve pek çok ödül alan The Bear'in 2. sezonu da resmen eleştirmenlerin beğenisini kazandı. Şikago'da tüm zorluklara rağmen sandviç dükkanı işletmeye çalışan bir şefin yaşadığı talihsizlikleri takip eden The Bear, aşçılık dünyasının karanlık unsurlarını da gözler önüne seriyor. 

Mizah yönünü de kaybetmeyen dizinin ikinci sezonu kısa süre önce Hulu'da yayımlandı. Jeremy Allen White'ın canlandırdığı Carmen'in restoranı yenilemeye çalıştığı ikinci sezon, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından yine övgüyle karşılandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk sezon Rotten Tomatoes'ta yüzde 100 gibi erişmesi zor bir puana sahipken, ikinci sezon da mükemmelliğe ulaşmayı başardı. Yüz üzerinden 91 puan alan dizinin başarısının onu üçüncü sezona taşıyıp taşımayacağı henüz belli değil.

Guardian yazarı Joel Golby, The Bear'in ilk sezonundan övgüyle bahsetmiş ve "son yılların en iyisi" ifadesini kullanmıştı.

The Bear'ın Rotten Tomatoes'taki yüksek puanı onun tek başarısı değil. Dizinin ilk sezonda aldığı pozitif yorumlar ödül sezonuna da yansımıştı. 32 yaşındaki Jeremy Allen White, Altın Küre ve Ekran Oyuncuları Derneği Ödülleri de dahil olmak üzere En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde birçok ödül kazandı. Dizi ayrıca en iyi komedi dizisi dalında da adaylıklar almıştı. 

The Bear'in ödül serisini, 12 Temmuz'da adayların açıklanması beklenen 2023 Emmy Ödülleri'yle sürdürmesi bekleniyor.

Dengeli hikayesi ve oyuncuların güçlü performansları sayesinde şu anda yayımlanan en iyi dizilerden biri kabul edilen The Bear, ölüm ve keder gibi karanlık konularla mizahı dengelemeyi başararak öne çıkıyor. 


Independent Türkçe, Screenrant, Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU