Başrol oyuncusu duyurdu: Emily in Paris'te büyük sürpriz

Netflix'in sevilen dizisinin yıldızı Lilly Collins, dizinin hayranlarını şaşırtan bir mesaj gönderdi

Emily in Paris'te Lily Collins, Ashley Park, Philippine Leroy-Beaulieu, Kate Walsh, Camille Razat, Lucas Bravo ve Lucien Laviscount başrollerde yer alıyor (Netflix)

Emily in Paris hayranları, dizideki gösterişli manzaraları, defileleri aratmayan sokakları ve Paris'in şık resteronlarını izlemeye doyamıyor olsa da dizinin yıldızı Lily Collins'in önemli haberleri var.

Netflix'in Brezilya'nın São Paulo kentinde düzenlenen hayran etkinliği Tudum'da yaklaşan dizilerle filmler tanıtıldı ve Emily in Paris'in yeni sezonu da bunlardan biriydi.

Emily, farklı bir Avrupa kentine gidiyor

Dizinin başrol oyuncusu Collins, Netflix'in sevilen dizisinin hayranlarına mesaj gönderdi. Collins, canlandırdığı Emily karakterinin Gabriel'e olan hislerini öğrendikten sonra Alfie'nin kalbinin kırılmış olacağından bahsetti. Collins ayrıca, Mindy karakteri ve müzik grubunun Eurovision'a katılma ihtimalinin ortaya çıktığını anlattı. Britanyalı oyuncu, Camille ve Sylvie karakterlerine ne olacağını merak ettiğini de sözlerine ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Collins, mesajının sonunda izleyicilere 4. sezonda baş karakter Emily'nin bir "Roma tatiline" çıkmasına şaşırmamalarını söyledi. Bu açık mesaj sonrasında dizinin hayranları, gelecek bölümlerde moda, mutfak ve inanılmaz İtalyan manzaraları göreceklerini anlamış oldu.

Son olarak Collins, Netflix'in sevilen dizisinin yeni sezonunda daha fazla eğlence, moda ve elbette daha fazla dram olacağının da sözünü verdi.

4. sezonun dizinin final sezonu olup olmadığına dair bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak dizinin popülaritesi göz önüne alındığında Netflix'in sürpriz bir iptal kararı alması pek olası görünmüyor. 

Yeni sezon grev nedeniyle gecikecek

Emily in Paris'in yaratıcısı Darren Starr, Deadline'a yaptığı açıklamada "dizinin gelecek sezonun ötesinde bir ömrü olduğunu" ve 4. sezonun son bölüm olarak planlanmadığını söylemişti.

4. sezonun çekimleri, senaristlerin devam eden grevi nedeniyle ertelenmişti. Çekimlerin iki ay ertelendiği bildirildi ancak grevin uzaması durumunda yeni sezon hazırlıkları da ötelenebilir.

Emily in Paris'in ilk sezonu 2020'de yayımlanmış ve uzun süre Netflix'in en çok izlenen yapımlarından biri olmuştu.


Independent Türkçe, Collider, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU