Ünlü oyuncudan Terminatör ve Arnold Schwarzenegger itirafı: "Şüphelerim vardı"

"Okuduğum diğer senaryolardan daha büyük bir iş olduğunu düşünmemiştim"

66 yaşındaki Hamilton ve 75 yaşındaki Schwarzenegger, ilk filmden 7 yıl sonra Terminatör 2 için yeniden bir araya gelmişti (Screenrant)

Arnold Schwarzenegger, en unutulmaz filmlerinden biri olan Terminatör'de sert ve heybetli duruşuyla tüyler ürperten ölüm makinesi T-800'ü mükemmel bir şekilde canlandırmıştı.

1984 yapımı film çok sevilen bir gişe rekortmeni haline gelmiş olsa da başrol oyuncusu Linda Hamilton'ın geleceğin direniş savaşçısı Sarah Connor'ı oynamak için imza attığında proje hakkında "şüpheleri" olduğu ortaya çıktı.

Netflix'in belgesel dizisi Arnold'da Hamilton, James Cameron'ın yönettiği kült filmin kadrosuna katılmanın nasıl bir şey olduğunu anlattı. 

Okuduğum diğer senaryolardan daha büyük bir iş olduğunu düşünmemiştim. Yani, gerçekten hiçbir fikrim yokru. Çok düşük bütçeliydi ve hepimiz bu işte epey yeniydik. Kesinlikle şüphelerim vardı.

Hamilton, tehditkar robot rolünde Schwarzenegger'la çalışmaya başladığında, vücut geliştirme geçmişi nedeniyle aktörün "pozcu" olduğunu düşünmüş.

Bizim tanımımıza göre Arnold bir pozcuydu. Aktör gibi davranan bir vücut geliştirmeci.

Ancak Hamilton, Schwarzenegger'ı sette izledikten sonra fikrini değiştirdiğini söyledi.

Ama merak ettiğim için kenarda durup Arnold'ı izledim ve ona inandım. Fizikselliğine, sertliğine ve yaptığı her şeye. 'Tamam, iş yapar' diye düşündüm.

Hamilton haklıydı çünkü film 6,4 milyon dolarlık bütçesine karşılık 78 milyon dolar kazandı.


Independent Türkçe, Insider, New York Post 

DAHA FAZLA HABER OKU