Rus futbolcular Aleksandr Kokorin ve Pavel Mamaev'e cinayete teşebbüs suçlaması

Manken Ekaterina Bobkova, Rus futbolcular Aleksandr Kokorin ile Pavel Mamaev'in bir kişiyi darp ettiğine şahit olduğunu belirterek, "İçkime ilaç katıp beni uyuşturdular, başıma vurarak beni bayıltıp balkondan attılar" dedi

Aleksandr Kokorin - Ekaterina Bobkova - Pavel Mamaev - Fotoğraf: Reuters-AFP-Instagram

Çek manken Ekaterina Bobkova, Rus futbolcular Aleksandr Kokorin ve Pavel Mamaev ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Ekaterina Bobkova "İçkime ilaç katıp beni uyuşturdular, başıma vurarak beni bayıltıp balkondan attılar" sözleriyle futbolcular için cinayete teşebbüs ve öldürmeye azmettirme suçlamasıyla dava açılması için başvuruda bulundu. 

Rusya Premier Ligi takımlarından Zenit’te forma giyen Aleksandr Kokorin ile Krasnodar’da oynayan Pavel Mamaev, Ekim 2018’de Moskova’da diplomat Denis Pak’ı darp etti. O sırada olay yerinde olan Çek manken Ekaterina Bobkova, futbolculara açılan davada görgü tanığı olmayı kabul etti. 

Mayıs 2019'da davadan birkaç gün önce manken Çekya'daki kayak merkezinde otelin 4'üncü katındaki balkondan düştü. Doktorlar genç kadını yapay komaya soktu. 

Çekya savcılığının kaza diyerek kapattığı olayda, futbolcular darp davasından 18 ay hapis cezası aldı.

Olayın ardından tedavi edilmek üzere Rusya'ya götürülen Ekaterina Bobkova'ya doktorlar, genç kadının "Balkondan düşmeden önce başına vurularak bayıtıldı" raporu verdi. 

Ekaterina Bobkova iyileştikten sonra başından geçenleri anlattı. Olay günü sadece 2 kadeh şarap içtiğini dile getiren Bobkova, "İçki uykumu getirdi. Sonra bir anda her şey karardı. Futbolcuların yolladığı adamlar tanık olmamam için içkime ilaç atıp beni uyuşturdu. Sonra da başıma vurarak beni bayıltıp balkondan attılar" açıklamasında bulundu.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU