Çığlık'ın yapımcısı korku serisiyle ilgili merak edilen soruyu cevapladı

"Sidney herhangi bir Çığlık filmine uyabilir, o Sidney Prescott"

Çığlık 6'da Sidney'nin nerede olduğu tartışılmış, kocası ve çocuklarını güvenli bir yere götürdüğü ortaya çıkmıştı (NBC)

Çığlık (Scream) 5 ve 6'nın yapımcısı William Sherak, Neve Campbell'ın serinin son halkasında rol almamasının ardından Sidney Prescott karakteriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Neve Campbell'ın serinin son filmindeki yokluğu dikkat çekerken yapımcı William Sherak, Sidney Prescott'un herhangi bir Çığlık filminde rol alabileceğini söylüyor.

Düşük ücret hayal kırıklığına uğrattı

Serinin büyük bölümünde ana karakterlerden biri olan Sidney, Hayalet Surat'la (Ghostface) birçok kez karşılaşmış ve 2022'deki Çığlık'ta bir dizi cinayeti daha durdurmak için Woodsboro'ya geri dönmüştü. 

Çığlık 6'nın gösterime girmesinden önceyse Campbell, kendisine teklif edilen ücretle ilgili hayal kırıklığı yaşadığını ifade ederek rolü yeniden canlandırmayacağını açıkladı. Onun katılımı olmadan New York'a yönelen son film, önceki saldırılardan kurtulanların izini sürerken Gale Weathers (Courtney Cox) ve Kirby Reed'i (Hayden Panettiere) yeniden izleyiciyle buluşturdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Scream 6'nın prömiyerinin ardından Campbell'ın gelecek bölümler için geri dönüp dönmeyeceği konusunda spekülasyonlar yapıldı. ComicBook.com'a verdiği son röportajda Sherak, filmin hikayesinin Sidney'nin yokluğundan nasıl etkilendiğine değindi ve herhangi bir Çığlık filmine dahil edilebileceğini açıkladı.

Hikaye başından beri Sam ve Tara üzerine kuruluydu

James Vanderbilt ve Guy Busick'ten oluşan senaryo ekibiyle yapımcı William Sherak, Çığlık 6'nın senaryosundan Sidney'yi çıkarmak için biraz ayarlama yapmaları gerektiğini ancak karakterin yokluğunun hikayede gerçek bir değişikliğe neden olmadığını açıkladı. Üçlünün açıklamasına göre hikaye başından beri Sam ve Tara üzerine kuruluydu.

Yapımcı Sherak, Sidney Prescott'un her zaman bir Çığlık filmine dahil edilebileceğini çünkü karakterin, serinin DNA'sının dokusuna çok derin bir şekilde işlendiğini söyledi:

Sidney herhangi bir Çığlık filmine uyabilir, o Sidney Prescott.

Serinin son filmi odağını Gale ve Kirby'yle birlikte Sam (Melissa Barrera) ve Tara Carpenter'a (Jenna Ortega) kaydırırken, Sidney serideki en önemli karakter olmaya devam ediyor, bu nedenle Çığlık 7 için geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyor.

Campbell'dan yeşil ışık

Sherak daha önce Campbell'ın Çığlık 7'deki rolünü yeniden canlandırması olasılığından bahsetmiş ve serinin bir parçası olan herhangi bir oyuncunun geri dönebileceğini belirtmişti. Campbell da seriye geri dönmekle ilgilendiğini ifade etmişti. Aldığı destekten sonra oyuncuya karakterinin önemini yansıtan daha iyi bir sözleşme sunulabileceği ifade ediliyor.


Independent Türkçe, Comic Book, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU