Ewan McGregor yeni Star Wars dizisine Obi-Wan Kenobi karakteriyle geri dönmeye hazırlanıyor

Sevilen karakter ekranlara geri dönecek

McGregor, en son Star Wars: Bölüm 3 - Sith'in İntikamı'nda yer almıştı (IMDb)

Ewan McGregor, Star Wars’a kendisiyle özdeşleşen karakter Obi-Wan Kenobi televizyon dizisiyle dönmeye hazırlanıyor.

Obi-Wan Kenobi karakterini canlandıran İskoç aktör olayların öncesini anlatan üçlemede yer aldıktan sonra rolüne dönme istediğini açıkça belirtmişti. Gelen haberlerdeyse Disney’in 12 Kasım’da yayın hayatına başlayacak dijital platformunda diziyi yayımlaması bekleniyor.

Daha önce orijinal üçlemede Alec Guinness’in canlandırdığı karakterin kendi filmiyle geri dönebileceği duyurulmuş ancak Solo’nun hayal kırıklığı yaratan gişe performansının ardından stüdyo, televizyon projesiyle devam etme kararı almıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aslan Kral’ın yönetmeni Jon Favreau’nun yaratıcılığını üstlendiği The Mandalorian, dijital platformda izleyiciyle buluşacak Star Wars evrenindeki yeni büyük dizilerden biri olacak. Ayrıca Rogue One filminde Diego Luna’nın canlandırdığı Cassian Andor karakterini konu alacak bir çalışmanın da yayımlanacağı açıklandı.

McGregor, Kenobi karakteriyle en son 2005’te yayımlanan Star Wars: Bölüm 3 - Sith'in İntikamı filminde görünmüştü. Aktör Cinnet’in devamı Doktor Uyku filminde Danny Torrance’ın yetişkin halini canlandıracak.

Aralık ayında Star Wars: Bölüm IX - Skywalker’ın Yükselişi gösterime girecek.

Son Jedi’deki kötü karakter Snoke’a dair iddianın da aralarında yer aldığı birçok hayran teorisi şimdilik J.J. Abrams’ın filminde neler olabileceğine dair tahmin yürütüyor.

Bir diğer teoriyse Keri Russell’ın canlandırdığı yeni karakterle onun Luke Skywalker’la (Mark Hamill) potansiyel bağını ilişkilendiriyor. Bu bağ “baş döndürücü” diye tanımlanan filmden ne umulacağına dair çeşitli ipuçları verebilir.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU