Erdoğan: Bunlara sandıkta en iyi tokadı gençlerimiz atacak

Gençlere seslenen Erdoğan, "Gençler bu tokadı öyle indirecek ki, seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak" dedi

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de iftar programında konuştu.

Erdoğan konuşmasında depremzedeler için yapılan yardımlardan bahsederek, "Hatay hariç diğer illerde enkaz kaldırma çalışmalarını bayramdan önce tamamlayacağız. Tüm kamu personeli, STK velhasıl devletimiz ve milletimiz tam kadro sahadadır. 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Düzenli yardım gönderiliyor. Kocaeli Valiliği, bin 500 TIR yardım malzemesini bölgeye sevk etti. Konteyner kent ve prefabrik yapıların yapılmasını yürütüyor. Şov yapanların aksine iş ve hizmet peşinde koşan herkesten Allah razı olsun. Yaralarımızı sarana kadar sahada olmayı sürdüreceğiz" dedi.

"Bunların millete umut olacak hiçbir projeleri yok"

Konuşmasında muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan şunları söyledi:

Ülkemiz seçim atmosferine girmiş durumdadır. 1 aydan az zaman kaldı. Birileri ikbal derdine düştü. Tüm tuşlara aynı anda basmaya başladı. Her türlü yolu deniyorlar. Bunların millete umut olacak hiçbir projeleri yok. Göğüslerini gererek örnek gösterecekleri hiçbir eserleri yok. Gençlerimize umut aşılayacak hiçbir vizyonları yok. Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek kapasiteleri yok. Seçim yenilgileri dışında anlatacak hikayeleri yok. Peki ne hikayeleri var. Türkiye'yi eski günlerine döndürme taahhütleri var. 1 sene boyunca onlarca toplantı yaptılar ama adayı bile kavgasız çıkaramadılar. 

Her genel başkana yardımcılık veriyorlar. Böyle devlet yönetilir mi? Bunlarından tek derdi Kandil'den aldıkları talimatları yerine getirmek. Selo denen adam Kürt mü zannediyorsunuz. Hayır Zaza. Benim vatansever milletim bu terörist örgütün parlamentodaki temsilcilerine yürü der mi? Bunları 14 Mayıs'ta sandığa gömeceğiz. Bunlar tahta köprü bile yapamazlar. Biz Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, Avrasya Tüneli bunlara rağmen yaptık. 

"Gençler bu tokadı öyle indirecek ki, seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak"

Konuşmasında gençlere de seslenen Erdoğan, "Bunlara sandıkta en iyi tokadı gençlerimiz atacak. Gençler bu tokadı öyle indirecek ki seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak. Bunlar siyasi mevta olacak. Ama çalışmamız lazım. 7'li koalisyon ne yaparsa yapsın biz işimize bakıyoruz" dedi.

 

Indepent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU