Sherlock’un Dr. Watson'u: Yeni sezon çok özel hissettirmeli

Dizinin yakın bir zamanda ekranlara dönmesini beklemeyin

Freeman 2018'de dizinin "artık eğlenceli olmadığını" söylemişti (IMDb)

Sherlock dizisinde Dr. Watson'ı canlandıran aktör Martin Freeman, dizisinin yeni sezonuna ilişkin konuştu.

BBC’nin dizisi en son Ocak 2017’de yayımlanmıştı. Freeman dizinin 5. sezonla geri dönme tartışmalarının “çok az” olduğunu belirtti.

Collider’a verdiği röportajda diziyi “dünya genelinde muazzam ve hayal edebileceğimizin çok daha ötesinde devasa bir başarı” diye tanımlayan Freeman, dizinin senaristleri Steven Moffat ve Mark Gatiss’in ekranlara dönmek için kendilerine adına çok özel bir şeyin hayalini kurduklarını kaydetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Martin Freeman “Eğer gerçekten özel, içi dolu ve enteresan bir şey olursa, hepimizin buna açık olacağını düşünüyorum. (...) Bu iş bana hep ‘eğer fazlasını yapacaksak, bu yaptığımıza değmeli’ gibi hissettiriyor. Çok iyi bir şeyle gelemedik. Döneceksek gerçekten ama gerçekten özel bir şey olduğunu hissettirmeli. (Sherlock) bu tip bir dizi” ifadelerini kullandı.

Dr. Watson karakterini oynayan Freeman, dizinin 4. sezonunun finalinin “bir duraklama gibi hissettirdiğini” belirterek, bir şeylerin hatırına azar azar devam etmektense “yaptığınız şeyi istediğinizde durdurmayı” sevdiğini belirtti.

Freeman dizinin “artık eğlenceli olmadığını” belirtmesinin ardından 2018’de söylediklerini açıklığa kavuşturmaya zorlanmıştı.

Aktör The Daily Beast’e yaptığı açıklama “Anlatmaya çalıştığım şey bu beklentilerin ağır olabileceğiydi. (...) Bazı hayranların işi devam ettirip sizin dizinizi alıp kendilerinin yapmaları ancak hepimizin ne olduğunu onayladığımız sürece makul” demişti.

Freeman röportajı, yeni filmi Ode to Joy’un tanıtım çalışmaları kapsamında verdi. 

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU