Stranger Things hayranı üçüncü sezondaki gizemli “Amerikalı"nın kim olduğuna dair yeni tahminde bulundu

**Stranger Things’in üçüncü sezonuna dair spoiler içerir**

Bu ortaya sürülen heyecan verici birkaç hayran teorisinden yalnızca biri (Netflix) 

Stranger Things’in üçüncü sezonunun Netflix’te yayımlanmasından bu yana hayranlar dizinin son sezonunda bahsi geçen gizemli “Amerikalı"nın kimliğini çözmeyi takıntılı hale getirdi. Yeni teori konu hakkında daha önce yapılan tahminlerin hepsine meydan okuyor.

Üçüncü sezonun sonunda iki karakter ölüyor gibi görünüyor: Kendini feda eden Billy Hargrove ve Joyce Byers portal’ı Upside Down’a kapattığında ölüme terk edilen Jim Hopper.

Dizinin sonunda yayımlanan jeneriğin ardından gelen sahnede iki Rus askerinin tutsak Demogorgon’u beslediği görülüyor. Askerlerden biri diğer hücreye gitmeye yeltendiğinde diğer asker onu durdurup “Hayır, Amerikalı değil” diyor.

Pek çok hayran bahsi geçen Amerikalı’nın Hopper olduğu tahmini yürüterek polis şefinin ölmemiş olabileceğini öne sürüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak bir Reddit kullanıcısı “Amerikalı’nın” aslında bu senaryoda hala canlı kalabilecek Billy olabileceğini iddia etti. Billy üçüncü sezonun finalinde mekanları Upside Down’da karşılaştığı kendi klonuyla değiştirmiş olabilir.

Reddit kullanıcısı Xanshue “Ya üçüncü sezonun sonundaki ‘Amerikalı' Billy’yse?” diye yazdı.

Xanshue “Billy, Upside Down’a gittiğinde kendi klonunu gördü, belki bir şekilde mekanları değiştirmişlerdir ve Billy bir şekilde yeni bir kapı açarak kaçmıştır” diye ekledi.

Hayranın ortaya attığı teori üçüncü sezonun sonundaki canlı Demogorgon’un varlığını da açıklayabilir, çünkü dizide Eleven daha önce Demogorgon olarak bilinen birini alt etmişti.

Pek çok kişi Hopper’ın gelecek bölümlerde döneceği umudunu beslerken, Xanshue buna ikna olmadı.

Hayran “Ayrıca, üçüncü sezonun bitişi (Hopper’ın notu) çok üzücüydü ve Netflix’in onu tekrar geri getireceğini düşünmüyorum. (...) Dönmesini isterdim ama bu çok anlamlı gelmiyor” diye ekledi.

Bu ortaya sürülen heyecan verici birkaç hayran teorisinden yalnızca biri.

Stranger Things’in üçüncü sezonu şu an Netflix’te yayımda. 

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU