Avengers: Endgame yönetmenleri açıkladı: Black Widow’a haksızlık mı edildi?

Hayranlar, Tony Stark için daha fazla yas tutulmasını eleştiriyor

Black Widow (Marvel)

Russo Kardeşler’e göre Avengers: Endgame’de Scarlett Johansson’ın canlandırdığı karaktere cenaze töreni düzenlenmemesinin nedeni, Black Widow’un devam filmi.

Marvel’ın final filmi için DVD / Blue Ray yorumunda konuşan Joe Russo, Robert Downey Jr’ın karakteri Tony Stark’ın ölümünün, filmde Black Widow’dan çok daha fazla dikkat çekmesinin bir nedeni olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“İnsanlar ölümünden sonra Natasha’nın neden Tony Stark kadar gündemde kalmadığını soruyor” diyen Russo, “Çünkü Tony’nin başka filmi yok. Tony’nin zamanı doldu. Natasha’nınsa yeni bir filmi var. Marvel Evreni’nin artık doğrusal ilerlemek zorunda değil. Bu karakterin ekranda hala yeri var” diye konuştu.

Black Widow Avengers: Endgame’de, Avengers’ın tarihin akışını değiştirmesini ve insanlığın yarısını kurtarmasını sağlayacak ruh taşını elde etmek için hayatını feda etmişti. Ancak arkadaşları onun için Tony Stark kadar yas tutmamıştı.

Johansson gelecek yıl kendi karakterinin devam filminde başrol oynayacak. Filmin bu olayların öncesini anlatması bekleniyor.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağla Üren

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU