"Wolverine yeni Marvel filminde Avengers’a katılacak”

Wolverine’in, Thor, Ant-Man ve ekibin diğer üyelerinin yanında mücadele etmesi planlanıyor

Avengers: Endgame, Marvel Sinematik Evreni’nin bu özel serisinin sonuna işaret etse de süper kahramanlarımız kostümlerini yakın zamanda çıkarmayacak gibi görünüyor.

Konuya yakın kaynaklara göre sevilen bir Marvel karakteri yalnızca Sinematik Evren’e giriş yapmakla kalmayacak aynı zamanda bir Avengers üyesi olarak 5. Evre’de Thor, Scarlet Witch ve ekibin geri kalanına katılacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Disney ve Fox’un birleşmesinden bu yana hayranlar X-Men ve Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) karakterlerinin ne zaman boy göstermeye başlayacağını merak ediyordu. Marvel Studios Başkanı Kevin Feige de geçen ay Comic-Con’da yaptığı açıklamada bu yönde planlar olduğunu doğrulamıştı.

We Got This Covered’da yer alan iddiaya göre çizgi roman serisindeki ana hikayelerin çoğunda ekibin önemli bir parçası olan Wolverine, X-Men’in sahneye çıktığı yeni bir filmin ardından Avengers üyesi olacak.

Ancak bu noktada Wolverine’i canlandıracak oyuncunun Hugh Jackman olup olmayacağı bilinmiyor.

Yakın zamanda, Mayıs 2024’te vizyona girecek sürpriz bir Marvel filmi hazırlığı içinde olunduğu iddia edilmişti. Eğer doğruysa bu, bir X-Men filminin -hatta X-Men karakterlerinin yer alacağı 5. Avengers filminin- beklenenden daha erken gelebileceği anlamına gelebilir.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU