Stranger Things'te Eleven’la ilgili kafa karıştıran iddia

*Uyarı: Stranger Things üçüncü sezona ilişkin “spoiler” içerir

Stranger Things’in 4. sezonu Netflix’ten resmi onayı henüz almamış olabilir ancak bu durum hayranların gelecekte neler olacağına dair teori geliştirmesine engel değil.

Ünlü dizinin üçüncü sezonu Jim Hopper’ın (David Harbour) ölümünden 6 ay sonra Joyce Byers’ın (Winona Ryder) oğulları ve Eleven’la (Millie Bobby Brown) birlikte Hawkins kasabasından taşınmasıyla yürek burkan bir biçimde sona ermişti.

Harbour’un son açıklamaları Hopper’ın dizideki zamanının dolduğuna işaret etse de birçok kişi bazı üstü kapalı ipuçlarının karakterin hala hayatta olduğunu gösterdiğini umuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne olursa olsun bela 4. sezonda da peşlerini bırakmayacak. Bir Reddit kullanıcısıysa dizideki sürpriz bir karakteri baş düşman olarak konumlandıran bir teori ortaya koydu.

Ekibin Mindflayer canavarının bir parçasını Eleven’ın bacağından çıkarmak zorunda kaldığı korkunç sahneyi hatırlayın. Teoriye göre aslında canavar ona bulaştı ve Eleven 4. sezonun çoğunu bunun etkisi altında geçirecek. Tıpkı Will Byers (Noah Schnapp) ve Billy Hargrove’a (Dacre Montgomery) daha önceki bölümlerde olduğu gibi.

Bu durum Eleven’ın neden güçlerini kullanamadığını açıklayabilir. Sebebin, Hopper’ın ölümü nedeniyle yaşadığı keder olduğuna inandırılıyoruz ancak belki de bunun altında yatan daha rahatsız edici bir neden vardır.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU