Teknik Direktör Terim ve Feghouli ameliyat oldu

Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim ile Cezayirli oyuncu Sofiane Feghouli'nin ameliyat olduğunu açıkladı Sarı kırmızılıların açıklamasında, Feghouli’nin uçakta sancılanarak hastaneye götürüldüğünü belirtildi

Fotoğraf: Twitter

Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim’in bel fıtığı, Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli'nin böbrek taşı ameliyatı geçirdiğini duyurdu. Terim’in bel fıtığı ve dar kanal ameliyatı geçirdiği belirtilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim, bir süredir belinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle takımımızın İstanbul’a varışıyla sponsor hastanemiz Liv Hospital Beyin Cerrahisi kliniğine getirilmiş ve Prof. Dr. Mustafa Kemal Hamamcıoğlu başkanlığında başarılı bir bel fıtığı ve dar kanal ameliyatı geçirmiştir. Hocamızın durumu iyi olup tedavisi devam etmektedir

Galatasaray, uçakta sancılanan Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'nin de böbrek sancısı şikayeti nedeniyle Liv Hospital’da ameliyat olduğunu açıkladı. Sarı kırmızılı kulüp açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

Floransa dönüşü uçakta renal kolik (böbrek sancısı) şikayeti olan oyuncumuz Sofiane Feghouli, sponsor hastanemiz Liv Hospital Üroloji kliniğinde Prof. Dr. Orhan Tanrıverdi başkanlığında endoskopik üreter taşı çıkarılması ameliyatı geçirmiştir. Oyuncumuzun sağlık durumu iyi olup tedavisi devam etmektedir.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU