Avengers'ın yapımcısı Marvel'dan sızıntı: Güvenilir kaynak 2024'teki sürpriz filmi açıkladı

Şaşırmış surat emojisi her şeyi açıklıyor

Güvenilir bir Marvel Sinematik Evreni kaynağı epey büyük ve şaşırtıcı bir projenin ufukta göründüğünü ima etti.

Birincisi kaynağımız: Charles Murphy. Marvel Sinematik Evreni'yle ilgili gelişmelerde doğru bilgi verme oranı yüksek, nadide kaynaklardan biri.

Murphy, Comic-Con'da resmi olarak duyurulmadan haftalar önce, Marvel Sinematik Evreni'nin 4. Evresi'ne ait planlanan her filmi ve vizyon tarihlerini doğru bildirmişti.

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige’in San Diego'daki panelde, Black Panther ve Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) devam filmlerinin 2022 sonrasında geleceğinden kısaca bahsettiğini hatırlarsınız. Murphy bu filmlerin ve ayrıca 5. Evre'yi kapsayacak yeni bir filmin planlanan vizyon tarihlerini bildiğini iddia etti.

 

avengers-imdb.jpg
Avengers: Endgame'de kahramanlarımız Thanos'a karşı mücadeleyi sürdürmüştü (IMDb)

 

Murphy'ye göre Comic-Con'da tarihleri belirsiz şekilde duyurulan filmlerden yönetmenliğini James Gunn üstleneceği "Guardians of the Galaxy Vol. 3" 6 Mayıs 2022'de, "Black Panther 2" 18 Şubat 2022'de vizyona girecek.

Temmuz 2022'de bir filmin daha vizyona gireceğini biliyoruz. Ancak Murphy bu filmin ne olacağını bilmiyor (hayranlar bu filmin Feige'in Comic-Con'da hazırlanma aşamasında olduğunu doğruladığı Captain Marvel 2 olacağına dair teoriler yürütüyor).

İşte burası tam da işlerin ilginçleştiği nokta. Bir sonraki filmin vizyon tarihi 2024 görünüyor ve bu açıklamaya eşlik eden tek detay da şaşırmış surat emojisi.

Buradan ne anlayabiliriz? Murphy 2023'te hiçbir Marvel filminin vizyona girmeyeceğini öne sürüyor. Bunun dışında da yukarıda bahsi geçen üç devam filmi epey büyük bir şeye işaret ediyormuş gibi görünüyor.

Comic-Con sonunda Feige’in bahsettiği diğer detaylar da Mahershala Ali’nin başrolde olacağı Blade yeniden çevrimi ve Fantastik Dörtlü'yle (The Fantastic Four) X-Men’leri Marvel Sinematik Evreni'yle tanıştırma planları.

Ancak Murphy'nin bu gizemli filmin vizyona gireceğini iddia ettiği tarihlere bakın: 3 veya 10 Mayıs. Bu Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) ve Avengers: Endgame için ayrılan vizyon tarihiyle aynı. Yepyeni bir Avengers filmi yolda olabilir mi? Ve eğer öyleyse, daha genç bir süper kahraman grubundan oluşabilir mi?

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu hiç de olasılık dışı değil. Öncelikle Kate Bishop, Hawkeye dizisinde Jeremy Renner'in canlandırdığı karakterin kadın versiyonu olarak yetiştirilirken tanıtılacak. Dizinin 2021 sonbaharında Dinsey+'ta yayına girmesi planlanıyor.

Genç Avengers'ı oluşturacak karakterlerden bir diğeri de Ty Simpkin'in canlandırdığı Harley Keener karakterinin hayat vermesi muhtemel Iron Lad. Keener, Iron Man 3'te Tony Stark'la arkadaş olmuştu. Avengers: Endgame'de Stark'ın cenaze sahnesinde görünen çocuğu hatırladınız mı? İşte o çocuk.

Bu biraz abartı olabilir belki ama öyle görünüyor ki son zamanlarda Marvel filmlerinde eski kuşağın sorumluluklarını devralmaları için genç karakterler tanıtılıyor.

Ancak şunu da unutmayalım ki Marvel Sinematik Evreni'nde hala birçok Avengers karakteri mevcut. Black Panther, Thor, Scarlet Witch, Ant-Man ve onlara yardım edecek öteki karakterler 2024 Mayıs'ında şaşırtıcı bir ekip kurabilir mi?

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU