Quentin Tarantino: Korku filmi çekmeyi çok isterim

Tarantino’nun korku türünde bir yapımı henüz yok

Quentin Tarantino’nun bir sonraki ve yönetmenliğini üsteneceği son filmi korku türünde olabilir.

Bir Zamanlar… Hollywood’da (Once Upon a Time in Hollywood) filminin tanıtım turu kapsamında uluslararası bir basın yayınına konuşan Tarantino şunları söyledi:

Eğer korkunç bir korku filmi hikayesi bulursam bunu 10.  filmim olarak çekerim. Korku filmlerini seviyorum. Bir korku filmi çekmeyi çok isterim.

Oscar ödüllü yönetmen daha önce Rezervuar Köpekleri’yle (Reservoir Dogs) neo-noir’den Kill Bill’le dövüş sanatlarına ve Zincirsiz’le (Django Unchained) revizyonist western'e uzanan çeşitli türde filmler çekti.

Efsanevi yönetmen geçmiş röportajlarında yalnızca 10 film yönetmek istediğini söylemiş ve ardından yönetmenlikten emekli olarak kitap ve tiyatro oyunu yazmaya odaklanmak istediğini belirtmişti.

Bir Zamanlar… Hollywood’da filmiyle ilgili temmuzda GQ Avustralya’ya konuşan Tarantino, “Eğer iyi karşılanırsa belki de 10. filmi yapmam. Belki de şimdi dururum! Belki ilerlerken dururum. Göreceğiz” demişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ayrıca Tarantino'nun yazacağı yeni bir Star Trek filminin, yönetmeyi seçtiği son film olabileceğine dair de güçlü söylentiler var.

Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio’nun başrollerinde yer aldığı Bir Zamanlar… Hollywood’da filminin, Netflix’te yayımlanan Mindhunter dizisinin ikinci sezonuyla ilginç bir ortak noktası bulunuyor. İki yapımda da Charles Manson karakterini aynı aktör, Damon Herriman canlandırıyor.

Bir Zamanlar… Hollwood’da, Türkiye’de 23 Ağustos’ta vizyona girecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU