Genç izleyicileri sarsabileceği için Avengers: Endgame'den çıkarılan sahnenin detayları ortaya çıktı

Sahne gösterilseydi Marvel Sinematik Evreni'ndeki en travmatik an olabilirdi

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Avengers: Endgame'den çocuklar için epey sarsıcı olacağı için atılan sahneye ilişkin detayları açıkladı.

Kevin Feige, Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) ve Avengers: Endgame'e ilişkin Londra'da Empire dergisine konuştu. Filmin senaristleri yakın zamanda yaptıkları açıklamada Avengers: Endgame’de neredeyse Kaptan Amerika’nın vücudundan ayrılmış başının gösterileceğini söylemişti. Feige’e gişe rekortmeni filmle ilgili bu detay soruldu.

Thanos'u en korku duyulan tehdit haline getirmek için çaba harcadıklarını ve bu yüzden de Josh Brolin'in canlandırdığı karakterin kafa taslarından oluşan bir tahtta otururken görüldüğü bir sahne planladıklarını belirten Feige sözlerini şöyle sürdürdü:

Ortaya atılan fikirlerden biri de kahramanlar zamanda geri gidip Sonsuzluk Taşları'nı kurtardıktan sonra, Thanos'un çoktan ele geçirdiği bir gerçekliğe (2023 yılına) dönmeleriydi. Bu gerçeklikte de kemik ve kafataslarından oluşan tahtta oturmuş Thanos, elinde Kaptan Amerika'nın hala kaskının içinde duran kafasını adeta bir bowling topu gibi havada atıp tutarken görülecekti. 

Feige, "Ve epey havalı bir sahne olacaktı. Ama oraya ulaşmak icin kurmamız gereken mantık ilerlememizi engelledi" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Feige, dehşet verici anın "bir noktada senaryoda bir dizi sayfayla sonuçlandığını" ve bu anın konsept tasarımının mevcut olduğunu söyledi.

Marvel, Comic-Con'da 4. Evre hakkındaki planlarını geçen günlerde duyurmuştu. Bunların arasında Natalie Portman’ın Chris Hemsworth’un canlandırdığı Thor’un yanında kadın süper kahraman olarak yer alacağı ve Mahershala Ali’nin başrolünde oynayacağı yeni bir Blade filminin duyusu da vardı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU